Yarrentasann Normalde m beden bana oluyo ama sizce L mı almalıyım daha rahat mı olur kullanan oldu mu kendi bedeni mi yoksa 1 bede büyük mü aldınız
Tombikis96 Yarrentasann bana da m vermişlerdi hatta ben bedeni bilmediğim için eczaneci bu sana olur dedi verdi 😂rahat etmiştim ama tuvalete girip çıkarken zoruma gitmişti
canserko Yarrentasann 75 kg ile dogurdum L aldım Lastikleri çok hafiff dar alsanız bile sıkması mümkün değill
bayanelaa Yarrentasann bende normalde M kullanıyorum ama zaten doğumdan sonra o göbek hemen gitmediği için L almayı düşünüyorum 😇
yeliz007 Yarrentasann 2 hafta önce doğum yaptım canım M beden almıştım hemşire L bile alsan olur mu pek fark yok arada ama L daha rahat olur dedi
gmzzmg yeliz007 gerçekten bel ölçüsü mü önemli sizce? Yani bana tuhaf geldi kalça ölçüsüne göre almak daha mantıjlı değil mi 😁bana M olur ama L de daha rahat edersiniz dediler ben XL mi alsam acaba diyorum daha 7 haftam var çünkü😁
drmeri kızlar ben bilemeden M beden aldım. paketi de acitigm için değişim iade de yapamıyorum. 29 hqftadayim şuan 66 kiloyum… sanırım bana m küçük olacak. hiç mi kullanmam sizce çöl mu sıkar?