Zeyzeyp Kuranda geçen dini anlamı olsada olur güzel kız isimleri arıyorum yardımcı olur musunuz kızlar
Emirsmomm Zeyzeyp ben hamileyim 1 ay sonra cinsiyeti belli olucak 1 tane oğlum var kızım olursa Ahsen Zeynep düşünüyordum. Ama buradaki tanıdık birisi kızına ahsen ismini koymuş hevesim kaçtı 🥺 sizce koymalı mıyım bilmiyorum 🥴
Yaseminf Zeyzeyp aslında ismin kuranda geçmesinden ziyade anlamının guzel olmasi kafi dinimizde … kuranda kelime olarak kulağa hoş gelen ama anlam olarak yalnızca bir ek ve ya tek başına anlam ifade etmeyen kelimeler olabilir ya da anlamı internette yazandan farklı olabilir o yüzden iyi araştırmak lazım
drmeri kurada hepsinin geçip geçmediğini bilmiyorum ama dini olarak anlamı güzel olup kulağıma hoş gelen kızım olacak olsaydı düşüneceğim isimler şunlardı, Ahsen Meryem Fâtıma Aişe Zeynep Sare Sara Hüma Hifa Eslem Hümeyra Meva
Yaseminf Emirsmomm tanıdık derken birinci derece yakininiz değilse ne sakincasi olacak ki sizin de gönlünüzden geçen olsun mesela benim teyzemin kızının ismi yasemin babaannem çok beğenmiş bana da koyalım demiş teyzem memnun olmuş hatta kuzenimle ikimiz adaşiz mesela kizkardesim arkadaşım falan ya da eltim bana kiznin ismini çok beğendim ben de koyayım dese koy derim yani
Zeyzeyp Emirsmomm canm yani buradaki insan sizin neyiniz oluyorda koymama gereği duyuyorsun tanımazsn etmezsn ailenizde ahsen ismi yoksa koyun Yani bırakın siz buradakini buradaki herkes aynı ismi koyabilir kimse kimseyi tanımıyor cnkü
Zeyzeyp Yaseminf Zatn canm kuranda geçen veya geçmese bile dini anlamı güzel olan kulaga hoş gelen isimler istiyorum
Zeyzeyp Emirsmomm buradaki derken programdan bahsetmiş gibi olmuş ama oturduğunuz yerde bile olsa cok yakınlık yoksa bnce gene koyulmasında sakınca yok size kalmış çocuk sizin sonuçta biz ne kdrda koy koyma desek saçma olur gönlünüzünden ne geçiyorsa onu koyun madem o koymuş bu koymuşa bakmayın tek isim onda olucak diye bişy yok sonucta cnm