Bebismucize Kızlar selam, bugün beta hcg için kan verdim ve değerim 1327 çıktı. Ama normal dışı değer olarak gözüküyor sizin de böyle miydi? Endişelenmeye başladım.
eslemesila Bebismucize korkulacak bisey yok sonuç yüksek çıktığı için normal dışı yazıyor şuan kaç haftalik gebesiniz
Meliyyke Bebismucize e normal dışı zaten. Gebelik durumu tıpta hastalık olarak değerlendirilir. Sonucunuz normal değil :)
eslemesila Bebismucize hayırlı olsun ama sonucunuz gayet yüksek genelde yüksek olunca ikiz olur derler ama bilmiyorum umarım kalp atışlarını duyarsınız hemen
Bebismucize Meliyyke bir düşüğüm olmuştu onun ilk değeri 628di ama böyle gözükmüyordu, ilk defa başıma böyle bişey gelince çok tedirgin oldum, bir sorun mu var diye korktum 🫣
berceste5155 Bebismucize her hastanenin referans değeri bir olmuyor bundan kaynaklı farklılıklar olabilir
Bebismucize eslemesila Teşekkür ederim çocukluğumdan beri çok isterim ikiz olmasını, Rabbim nasip ederse 🙏🏻 yarın hormon sonuçlarım çıktıktan sonra inşallah kadın doğuma gideceğiz 🐣
Talihimyokbahtimkara eslemesila 6 haftalığa göre 1300 küsür yüksek bir değer değil hatta geç döllenme büyük ihtimalle ☺️
eslemesila Talihimyokbahtimkara ya ben 26 hafyaligim 10387 beta hcg çıkmış sağlık ocağındaki doktor çok düşük değer dedi ilk öğrendiğim zamanda 105 herhalde çıkmış çok düşük diye tutturup ikiden beri beta hcg aliyo anlamıyorum bu doktoru çocuk 26 haftalik olmuş beta niye bakılıyor valla renkli ultrason a girdim kontrollere gidiyorum ama o öyle yapınca çok endişelenmeye başladım pazartesi betama baktı işte 10387 çıktı yarın gidicem bakalım ne diycek
Talihimyokbahtimkara Bebismucize Hayırlı uğurlu olsun inşallah doktor ultrasondan baktığında net haftasını gününü de söyler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Talihimyokbahtimkara eslemesila Kuzum beta değeri belli bir haftadan sonra düşmeye başlıyor zaten bir süreden sonra betanın hiç önemi yok içini ferah tut o yüzden🥰
eslemesila Talihimyokbahtimkara çok teşekkür ederim bende anlamadimki zaten bu saatten sonra ne betasi aklım karıştı