Sanal_koala00 Kızlar gebeliğinizi ASM ye ne zaman kaydettirdiniz ben yarın tam 8 haftayı dolduruyorum bugün kalp atışını duydum ne zaman kayıt olmalıyım ASM ye gidip? Gidince ne diyeceğim ne yapıyorlar ektra bişey istiyorlar mı?
hunilimom Sanal_koala00 kilo tansiyon ilk gebelik vs normal şeyler bakılıyor kayıt açılıyor belli aylarda onlar da çağırıyor sizi yine tansiyon kilo aşı oluyorusnuz ben 6. Haffta da haber verip 9-10 da gitmiştim kalp atışını duy ondan sonra gel demişlerdi
elf_06 Sanal_koala00 Ben arayıp gebelik olduğunu söylemiştim gitmeden kayıt oluşturmuştu kilo falan soruyor tetanoz aşısı için tarih veriyor o tarihte de gidip aşı oldum kalp atışı kilo tansiyon takibi yaptı aşı takip kartı verdi o şekilde ilerliyor yani
Mommy17 Sanal_koala00 ben belirtmedim bile direkt aradılar tahlil zamanları aşı zamanları da arayıp kendileri çağırıyor beni
Emily37 Sanal_koala00 beni hemşire aradı 14 haftalık falandım tetanoz aşısı için.Sanırım e nabızdan otomatik bulunduğunuz asm ye düşüyor gebeliğiniz onlarda sizi arayıp rutin kontroller ve aşılar için çağırıyor.
Sanal_koala00 elf_06 kaç haftalıkken gittiniz benim için erken mi daha yarın tam 8+0 olacağım bugün kalp atışını duydum
elf_06 Sanal_koala00 Kalp atışını duyunca canım çünkü soruyor duydunuz mu diye ama bence gitmeden bi arayıp sor ona göre gidersin ben öyle yapmıştım
Ays_cskn Sanal_koala00 ilk gebeligimde 12. Haftada kayit oldum suanki gebeligimde hamileligimi ogrenir ogrenmez bilgilendirdim tansiyona kiloya bakiliyor tetanoz asisi var onu yapiyorlar sonra 20.haftalarda bebegin kalp atisini dinliyorlar kisaca boyle gittiginizde daha net bilgi alirsiniz zaten