annesinkuzusu Kızlarrr 8 haftalık hamileyim saçlarımda anormal derecede dökülmeler var doktoruma gittiğimde miniğimin heyecanından unutuyorum soramıyorum.Sizinde dökülmeler oluyor mu ?
MelisHakan annesinkuzusu hemde nasıl bi dökülme oluyor anlatamam tutam tutam oluyor gebelikte cok normalmis bebislerimiz kaltum vs gibi ihtiyacini sac ve dislerden alirmis
CansuDemir annesinkuzusu ilk 4 ay felaket döküldü. 18-20 hafta civarı yavaşladı ve sonrasında ORMAN şekline döndüm.33+4 olduk, saçlarım hem uzadı hem çoğaldı resmen kafam 10 kg
Zhrnc annesinkuzusu 3 ay döküldü sonra gürleşti Doğum yaptım şuan yine dökülmeye başladı İlk donem hormonlardan dolayı oluyormuş dengesizlikler
AiA annesinkuzusu benim hiç dökülmedi tam tersi güçlendi . Acaba vitaminsizlikten mi ? İlaç içiyor musun ?
annesinkuzusu Tiredmother aynı düşünce bendede var doğrusu😁 otacı diye bir şampuan var onu kullanıyorum normalde hamilelikten önce çok iyi gelmişti bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyim
MelisHakan MelisHakan benim dogume son 62 gunum kaldi cok cok fazla dokulme oldu ama korkulacak bisi yok 6 ayda dis agriniz olacak buyuk ihtimalle ve gebelikten sonra sacalriniz dahada gurlesiyormus
Denizz19 MelisHakan valla benim Doğumdan sonra kupkuru oldu bir de bir döküldü gebe iken öyle sorun yaşamamıştım şimdi düzeldi ama belli bir süre sonra hücreler yenileniyor
MelisHakan annesinkuzusu amin insallah ya benim.gebeligim cok zor gecti ama kucagimiza alinca hepsine degecek bence
annesinkuzusu MelisHakan oyy Allah bağışlasın kaderi bahtı güzel olsun karnında çektiği zorlukları doğduğunda çekmesin
MelisHakan annesinkuzusu amin insallah canim ya insallah senin hamileligin cok guzel sorunsuz gecer sagsaglim kucagina almak nasip olsun insallah
MelisHakan annesinkuzusu ben 8 hafta 3 gunlukken ogrendim cinsiyetini ozel hastanedeki doktorlar %70 cinsiyetini soyluyorlar oda kemik olcumlerinden ve cinsel organinin gelisim seklinden