Mervelimmmuy Kizlar doğumuma 2 gün kaldı ve cinsiyetin erkek olduğunu öğrendik tabi şok gecirdik. Yarin başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum sizce boyle birsey olabilirmi
Edabykl Mervelimmmuy Aaaa nasil yani hic pipi görüntüsü vermedimi size cok sasirdim son 2 gun kala degismesine 😧 suan kordonla karistirmis olabilir belki
haklisinesracim Mervelimmmuy Ya doğuma iki gün kala nerede görmüş pipiyi sacmalamasinlar en iyi 20..hafttada net görülür o kadar büyük çocuğun bacak arasını görmek zor rahimde sıkışık duruyor açamıyor ki bacağını falan.
Armyzg Mervelimmmuy kayınvalideme de kız demişler hep doğunca erkek olduğu çıkmış :) göstermemiş hiç çünkü belli olmaz yani
nevzatbaskomser Mervelimmmuy 2 gün sonra doğunca görürsünüz zaten yine doktora gitmeye gerek var mı ☺️
Mervelimmmuy Edabykl renkli ultrasonu canim saçlarına kadar söyledi uzunmuş saçları dedi acaba yanılmış olabilirmi
Mervelimmmuy haklisinesracim devlet hastanesine gittim hep 2 dk da bakıp yolladılar bu zamana kadar bugun özele gidince o yarim saat ilgilendi bende cok şaşırdık kime inanicam cuma günü sezeryana alinicam
Mervelimmmuy Boyle birşey yasayan varmi bu zaman kadar hep kiz denildi devlet hastanesine gidiyordum hep bugün özel hastaneye gittim o bana erkek kesin dedi eşimle birlikte cok şaşırdık
Meyvem Mervelimmmuy annem erkek kardeşime hamileyken hep kız demişlerdi doğunca erkek olduğunu gördüler ama 2004 yılında tabi bence artık herşey daha çok gelişti böyle şeylerin olmasına şaşırıyorum
Edabykl Mervelimmmuy yani doguma iki gun kala değişmesi cok şaşırtıcı gerçekten renkli bi ultrasony varmı belli olan bakalim nedir ne degildir kordonla karistirma sansida olabilir dicem ama bebek artik buyudu daha hareket edecek alanida kalmadi
Mervelimmmuy Edabykl çantamı bile hazırladım herşeyin hazır odası beşiği eğer cinsiyeti erkekse cok üzülürüm herseyi pembe cunku
Edabykl Mervelimmmuy haklisiniz tabi herseyinu bi hevesle aliyosunuz sonuc cinsiyet degisiyor suan benimki erkek kiz olsa herseyi erkege göre alınmış ismi bile hazir bende şok olurdum
Mervelimmmuy nevzatbaskomser iki çantayla mi hastaneye gideyim canim erkek bebeğe kiz takım kıyafetleri giydireyim mi mecbur kesin olması lazım ona gore bende hazirligimi bitirim
gamzebngaa_dmr Mervelimmmuy çok duydum kız denilip erkek doğan cuma günü mutlaka yaz merak ettim ALLAH gönlüne göre versin 🙏
haklisinesracim Mervelimmmuy hemen krem rengi birkaç yenidoğan tulum takım al yıkayıp ütulersin onu alırsın çantaya.
nevzatbaskomser Mervelimmmuy Alışveriş yapmışsınızdır zaten mecburen giydirilecek o kıyafetlerden. Sarı krem beyaz yeşil giydirin pembe mavi olmasına gerek yok
toffeenut Mervelimmmuy erkek bebeğe kız kıyafetleri giydirseniz ne olacak. Ben kızımın her şeyini saklıyorum kardeşi erkek de olsa kız da olsa giydireceğim
cutiebun doğumunuz iki gün sonraysa bir daha doktora gitmeye gerek bence doğunca göreceksiniz nasıl olsa. doğduktan sonra en fazla sanırım kıyafet sıkıntınız olur biraz kötü olmuş bu durum hayırlısı olsun 🙃
Ulkr__ Mervelimmmuy beyaz gri iki cinsiyete de uyacak şeyler varsa onları götürün bence doğuma bebis de sürpriz yapsin😂