Dilaraortacc1 balkizinbebegii huma da Dinçer bey hem diğer doktorlara göre uygun hemde çok iyi efendi sakın ben çok memnunum
Elvanguzel balkizinbebegii dünyam hastanesi Aynur simur şiddetle tavsiye ederim birde Hatice ebemiz var ki mükemmel destekler güler yüz ilgili ve sonuna kadar bir sıkıntı olmazsa normal doğum öneriyorlar üstüne birde suda doğum ünitesi var ilk iki doğumu orada yaptım Allah kısmet ederse 3.gebeligim yine orada yapacağım 🥰🌹
Edaemre Dilaraortacc1 Ben ilk doğumu Dinçer beyle yaptım ozaman Melikgazi Hastanesi’ndeydi baya memnun kaldım şimdi yine gidiyorum muayene olmaya doğumu inşallah orda düşünüyorum yine
Dilaraortacc1 balkizinbebegii söyle söyleyeyim 300 400 lira muayene ücretleri ama Dinçer bey en uygun doktor 140 liraydı 170 oldu doğum da 4200 kayseride çok araştırdım en ucuzu burası üstelik doktor o kadar sakin tatlı biri ki çok heyecanliyim çok soru soruyorum tek tek açıklıyor samimiyetle
Elvanguzel balkizinbebegii pazartesi gideceğim canım bayramdan sonra zam gelecek demişlerdi bilgi veririm buradan inşallah unutmam 🤗🌹
Sefsim Tekden hastanesi özlem katırcı hem güler yüzlü ilgili aklında en ufak soru bırakmıyor herşeyi çok güzel izah ediyor insanı korkutmadan çok güzel açıklıyor herşeyi muayene ücreti 300 doğum ücreti 6000 lira olmuş ama işini hakkıyla yapıyor kesinlikle
Moonlight38 Sefsim Normal doğumu mu sezaryeni mi destekliyor bi bilginiz var mı? Özellerde son anda çatı müsait değil vb.denilerek sezaryene yönlendirme olabiliyormuş