ebru1104 Hiçbir belirti yok ne sancım var ne ağrım nasıl olacak böyle korkmaya başladım benimle gebe kalan herkes doğum yaptı nerdeyse oğlumun keyfi çok yerinde sürekli doğurmadın mı diye soruyorlar bunaldım da artık
pennylane ebru1104 bende 39+0dayım. sancım yok gayet keyfim yerinde. bi de kız bebişler için erken gelir derlerdii. hiç gelesi yok. bayramdan beri tetikteyiz ama yalancı sancılarım bile yok😅 yarın kontrolümüz var doktorum çatı muayenesi yapacak . geçen haftaki muayenede bebek iri değil çatın musait normal doğum yaparsın demişti.
Elisam123 ebru1104 ah şu soranlar yok mu delirtirler insanı doğumdan sonra kimse aramaz sormaz canım bir şeye ihtiyacın var mı diyen olmaz rahat bıraksalar şu anneleri artık 2. Bebeğim gelecek 5 aylık olduk ama herkese 3 diyorum 😅 son ay rahatsız etmesinler herkese sürpriz olsun
Nefinaya Biz de 39+4üz bugün itibarıyla. Dün kontrole gittiğimde çatı muayenesi esnasında bebek her an doğabilir dedi dr 🙂 yarın doğumu başlatacak, bende de hiçbir belirti yok ancak muayene sonrası bebek doğdu doğacak diyor dr 🐣
ebru1104 Elisam123 kesinlikle ya sorulardan o kadar bunaldım ki artık bir de herkes farklı senaryo üretiyor kafasından strese sokmaktan başka bir şey yaptıkları yok cidden son günlerim en kötü dönemi oldu hamileliğimin 🥲
ebru1104 Çatı muayenem 38. Haftada yapıldı o zaman açıklığım bile vardı o günden beri tetikteyim ama sonrasında hiç sancım çıkmadı doktor da bir şey demiyor 40. Haftada kontrole çağırdı tekrar 🫣