Buse01
[bilinmeyen] tabiki normal o suan hareket etse de hissetmiyosundur kucuk cunku bazi hareketlerini hissedersin ama genellikle hissetmemen daha normal yani cok kucuk oldugu icin merak etme rahat ol Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Buse01
[bilinmeyen] ben 24 haftalikken tam hissetmeye basladim
Rojinn
[bilinmeyen] ben 18.haftadan belli her gün hissediyorum 22.haftadayım bence yarın hemen bi dr git.
Rojinn
[bilinmeyen] Bence sen yinede ihmal etme en azından git bi baksınlar ben olsam duramazdım. Ben 18.haftadan belli net bi şekilde hissediyorum diyede olabilir bu düşüncem.
Deletedmom434
[bilinmeyen] o haftalarda bebek henüz küçük olduğu için 2-3 gün hareket etmemesi normal, daha doğrusu hareket ediyordur ama sen hissetmiyor olabilirsin. Ama her ihtimale karşı doktora görün🌸
Buse01
[bilinmeyen] yok canim onlarnda hissettigi seninki kadar emin ol
CansuDemir
[bilinmeyen] 33 haftalığım ama benim o haftalarda öyleydi.Bi oynar bir durur.Bazen sabah akşam hafif, bazen 2 gün hareket yok o şekildeydi.Ultrasonda ilerde olması da boy/kilo mevzusu genelde.
istanbulluanne
[bilinmeyen] 24 ten sonra tekmelemeye basladi benimki. Simdi 30 a geldi bazen canımı bile acıtıyor 😀
Oyakubra
[bilinmeyen] benımde dun oynamadı butun gun normal yanı ama için rahat edecekse sağlık ocağı bu gıbi durumlarda kalp atışını dinliyor
CansuDemir
[bilinmeyen] Bunun her bebek için kesin bir haftası günü yok.Kimi bebek hareketlerini 22 den sonra hissettirir, kimi 16-17den sonra.
Aynı şekilde kuvvetli ve düzenli(her yemek sonrası,sabah akşam vs) diyebileceğimiz hareketlenmeler de değişir.
Ananemin 7 doğumu var,hepsi farklıydı demişti.Hareketleri,doğum süreleri,nişan/su gelmeleri filan.
Benim yer yer sert hissetmelerim 24-25 sonrasında başladı.
30dan sonra bazen acıttığı da oldu.Mesela şuanda 33+5 olduk, baş geliş pozisyonda.bazen aşağıdan kemiklerim sağlam ağrıyor itiyor.Yemekten sonra hele de bende yemeği fazla kaçırırsam yukarı vuruyor midem rahatsız oluyor.Onun dışında genelde tatlı gıdıklanmalar şeklinde 😂
Zeynepimmm
[bilinmeyen] eğer içinizde bir şüphe varsa doktora gidemiyosaniz size önerim sağlık ocağındaki hemsirenize gidin kalp atışlarını dinleyebliyolar dinleyin.iciniz rahat etsin bence.o şüphe berbat bsy.allah korusunnn
CansuDemir
[bilinmeyen] Benim ilk gebeliğim, ben 16-17 gibi pıt pıt diyebilceğim hareketleri hissettim hep aynı aşağıda kasıktaydı.Zaten 2-3 kere olmuştu farklı günlerde uzanırken.
İlk zamanlar anlamadım,çünkü doktor ilk gebelikte genelde 20-22 hafta demişti.
Sonra neyin ne olduğunu annemler teyzemler söyledi,doktora sordum anlattım da öğrendim 😊 Bir de bizimkinin ağırlığı biraz fazlaymış belki de ondan bilemicem.Şimdi de öyle gidiyor mesela.İnsan sürekli yeni şeyler tecrübe ediyor.
Yasemindemirtas
Bende 23+6yım. Bıgün hiç hissetmedim harektleri 😭 cok korkuyorum bisey var diye axilde dinlemiyomus vurda kalbini 😭😭😭
Oyakubra
[bilinmeyen] bende sinir oluyorum söyleniyorum kendi kendime :D