Birminikcivciv Kızlarrrr bir sancı girdi ki karnımaaaa ödüm koptu sakın tutmayın. Yada hiç tutan oldu mu? Alttan zorladım diye kalbim yerinden çıkacaktı
HurremSultan Birminikcivciv ahaha bu ben😅😅 normalde de zaten alerjik bir insanım hem burnum akar hapşırırım. Şimdi birde hamileyim göbeğimi tutup hapsiriyorum bazen yemek falan oluyor dediğin gibi kalp krizi geçircem saniyorum🤣🤣
Birminikcivciv HurremSultan Valla daha ele olsa atacam dışarı tutmam daha bebeğim mi ağzımdaki mi kaçarım bi yere. Hata ettim 😃
Deletedmom73711 HurremSultan Haha düşünsene cafede falan ağzın dolu ama hamileyim hapşırmam lazım tutamam diyip her şeyi saçıyorsun tövbeler olsun🤪🫣
Deletedmom727272 Birminikcivciv insan öğreniyor zamanla😃 iki elinle karnının altını tutarak hapşur daha az sarsıntı oluyor
HurremSultan Deletedmom73711 bir elimle karnımı bir elimle burnumu tutuyorum daha az sarsıntısı oluyor😅🤣
Birminikcivciv Reside Kızzzz yapmaaaaaaaaaaaa çok zararlııııııııııııı bebek için hadi bebeği geçtik damarları patlatıyor hiç duymadın mı