Minik1Civciv Deletedmon099282 benimde bat 31 kan verdim 0,10 çıktı 11 gün vardı yani o zaman bekle dimi 🤣
Deletedmon099282 Minik1Civciv kan vermeye gitmezdim ama kaset test acısız en azından siz benden sabırsız çıktınız 😂 ama benim hislerime göre değilim bu ay önümüzdeki maçlara bakalım 😃🤘🏻
Deletedmon099282 Minik1Civciv iki gün önce mi kan verdiniz çıkmadı? Benım de bat31 o zaman yarın test alıp baksam çıkmaz mı diyorsunuz
Cgdm34 aybarsaybuke benım bıldıgımm adet gecıkmesınden sonra yapılıyor o testler canım🙏Erken gebelık testıde adetınden bor hafta once yapıyorsun onlar bıraz dahs farklı oluyor 👍
Minik1Civciv Deletedmon099282 ay ne bileyim ya belirtiler vardı yada psikolojik sanırım 😬daha 10 gün var hayırlısı olsun inşallah hakkımızda tüm günleri değerlendirdik bakalım artık
Deletedmon099282 Minik1Civciv belirtiler bence psikolojik ya çok kendimizi dinlediğimiz için yoksa adetten önce bence belirti çok anlaşılmaz 😂 ben tüm günleri değerlendiremedim ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Minik1Civciv Deletedmon099282 inşallah canım ben denedim hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım bir kere içine boşalma oldu korunuyordu hamile kaldı yani anlayacağın nasipte varsa oluyor
bubuiledudu Bu ara bende yemeklerden sonra hazımsızlık oluyor kızlar ama başka hiç birseyim yok hamile değilim diye düşünüyorum ama hazımsızlık çok fena
excitedmom- Kubra-2363 göğüs hassasiyeti dışında hiçbir şey yok. O da her yumurtlamadan sonra oluyor olmadı sanırım bu ay da:(
aybarsaybuke PeraSun daha öncesinden idrar testi yapmıs mıydın benim 5 gün var negatifte acaba benim gibi negatif görüp sonradan pozitife dönen var mı merk ediyorm