Perihanmuhammed Bende 24+1 evet kız çocukları zor oluyo benim oğlum bu kadar zor degil di hamileliği doğumu zordu
Mydream Asilinannesi 24+5 olduk bizde çok güzel gidiyor şimdilik göbeğim dişinda hiçbir deyişikliğim yok çok rahat geçiyor
Kbrapoyrazunl Yasemindemirtas yok canım bazen çok şiddetli hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum ama dışardan farkediliyo artık minnoşum 😊
Kbrapoyrazunl Asilinannesi inşallah sağlıkla alalım canım kucağımıza bize tahmini doğum tarihi 14 Ocak dediler 😊
Fatma031323 Muhammedamine benimde 1 nisan canim ama gittigim her ultrason cihazindan mi artik dr' lar farkli soyluyor senin simdi kac haftalik olmus oluyor 🙄
Tunurr Kızlar bende bugün 24 haftalık oldum doktordan yeni geldik kilosuna 630 gram dedi sizinkiler bu haftada nasıldı acaba bana hep küçük gibi geliyorda 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Muhammedamine Fatma031323 ben 25+1 günlük hamileyim sen de 25+2 olman lazım ne çıkıyor senşn benimde 5 gün ilerde çıkıyor ama ben sat ı takip ediyorum
Fatma031323 sat' a gore 25 + 1 ama dr lar genelde bir hafta geri soyluyolar simdilik en son gttigim dr 'un dedigine gore 24+ 4 olmusuz