Arife2736 Anlatamıyorum galiba ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Evet, ikili ve üçlü testleri ben kendi rızamla yaptırmak istemedim. Gerekli görmedim. Sonuçları büyük olasılıkla doğru çıkmıyor diye kendime psikolojik bir yük yüklemek istemedim. Bu benim tercihim ve yaptırmak zorunda değilim! Bahsettiğiniz randevu alma durumu ve doktorun haftayı kaçırmamak için anlayışla size yardımcı olma durumu detaylı ultrasonda geçerli olan bir şey değil… Önceki yorumlarımı Allah için bir dönüp okuyun, daha kaç kez aynı şeyi yazacağım? Bende sabahın 5inde randevu çok aldım, bir saat sonraya randevu açılınca koştur koştur hastaneye yetişmek için kendimi paraladım. Bunlar hep normal muayeneler için geçerli, detaylı için değil… Yaptırmak istediğim iki test vardı biri detaylıydı diğeri ise şeker testiyi. Detaylıyı yapamadım, şeker testini yaptım. Ben gerekli gördüğüm testler için yeterince çabaladım ama sistemde hata varsa bunun suçlusu ben değilim! Koskoca 20 Milyonluk şehirdeki tüm hamileleri tek bir hastaneye mahkum ediyorlarsa ve günde sadece 6 hasta bakıyorlarsa, bu benim suçum değil. Bu benim kabahatim değil.. Herkes özele para verecek durumda değil.. Artık mağdur olanı suçlu görmekten vazgeçelim ki bir şeyler düzelsin, öyle değil mi?