Aliceindunyasi Kızlar karnım aşırı sertleşiyor sonra geçiyor bu sürekli tekrarlıyo 28 haftalık hamileyim bu durumu yaşayan var mı?
ozlem78346678 Aliceindunyasi seninki daha 28 hafta yoruluyorsan olur...ama durmadan oluyorsa sıkıntı doktora gittinmi
Ilkgozagrimiz Aliceindunyasi takip et gundr kac defa oluyo o kasilmalar rahim acilmasina sebeb oluyo takip et sertledince kac dakka suruyo 30 40 saniye suruyosa norma ama dakikanin ustundeyse doktoruna danis
deletedmom351 Aliceindunyasi Kasılma oluyordur canım biraz erken olmaya başlamış ama dikkat et sürekli takipte ol
Aliceindunyasi ozlem78346678 arada oluyordu bu gece sürekli tekrarlıyo sabahı bekliyip ona göre gideyim diyorum
Muhammedamine Aliceindunyasi belki bebek biryere toplandığı için sertleşme oluyordur sen dinlenince geçiyormunyoksa seninkinkasılma tarzı birşey mi
ZeynepOsman55 Benim yemek yedikten sonra hep sertlesiyo tas gibi oluyo 🙄 ben normal saniyodum bu anormalmi simdi yani ??
blackberry118 Karnin tamami düzenli aralıklarla sertlesir gevserse erken dogum belirtisidir demisti bna doktorum. 10dk da 15dk da birse gidin doktora acilma varsa durdururlar. Daha sıksa hemen gidin.
Suhus000 Aliceindunyasi bence gitmelisin doktora ve söylemelisin kasılma oluyor die bebek toplanmıyor karnın davul gibi oluyor patlıcak gibi yürütmüyor hatta Bnde yaşadım aynısını
Aliceindunyasi Suhus000 mesaj attım şimdi rahim kendini hazırlıyor normal dedi ama bugün de devam ederse gidicem
Aliceindunyasi Derya341986 canımm benimde arada oluyodu onları takmıyordum ama dün akşamdan beri sürekli oluyo o yüzden korktum😞 erken doğum riskim yok ama korkum var komşum erken doğum yaptı allah korusun öyle bişey olursa diye
Derya341986 Aliceindunyasi valla cnm bi 30. Haftayı görsem korkum kalmayacak bende idrar yolu engeksiyonu ara ara da tansiyon yükselmesi var