Rnaslh Kızlar ben normalde hayatta horlamam 7.ayım biticek ve son 1 haftadır horlamaya başladım eşim fark etmiş , annem bende oda duymuş, bu sabah kendi kendimede uyandım sizde yaşadınız mı bu durumu ya 😟
kedisever11 Rnaslh 37+4 olduk biz de 1 haftadır ben de horlamaya başladım kendi horlamama uyanıyorum, burun felan şiştiği için nefeste almakta sorun oluyor o yüzdenmiş😊😅
Jadewinder Rnaslh yaa bende de oluyor bazen kendim uyanıyorum horlamama 🤣 hamilelikten sonra oldu bende de, yalnız olmamama sevindim.
Rnaslh kedisever11 benimde şişmeye mi başlıyor ne oluyor 1 haftadır felan afedersiniz balgam sorunu yaşıyorum omu etkiliyor anlayamıyorum 😅
Rnaslh Kbra52 bende inanmamıştım dedim şaka yapıyo kesin 😁 ama bu sabah annemde dedi horluyorsun valla diye 🥲😁
Rnaslh Ays_cskn sanırım gebelikte hormonlarımız değişiyor ondan oluyo , yalnız değilmişim en azından 😁
Tubacngl Rnaslh Bende önceden horlamıyodum ama artık horluyormuşum eşim öyle diyor inanmıyorum diyorum ama gebelikte oluyormuş 20 haftalığım ben 😊
annenur Rnaslh hirlamam olmuyor ama bazen burnum ağzım çok kuruyor ve nefes almakta zorlanirken en son bı kükrüyorum 😂 eşime bakıyorum sonra uyandı mi diye 😂 bence kurulduktan olabilir
selos1210 Şu an 38. Haftamdayım 3.ayımdan beri burnum tıkalı geniz akıntısı ve ses kısıklığı yapmaya başlamıştı horlama problemi de yaşıyorum maalesef tek umudum doğumdan sonra geçmesi 🫣 sesimin normal halini unuttum resmen Rnaslh
Gulays Rnaslh yasamazmiyim kuzum ya kendi horlamama uyanıp noluyo lan dediğim günleri bilirim çok normal doğum sonrası rahatliycaksin akciğerler rahatladikca gecicek