aysegell Sumeyye69 vajinal ultrasyonu eğer 6 hafta ve üstü değilse önermem düşüğe yol açıyor canım arkadaşımda oldu öyle
Meltemdogant Kbetul göğüs agrısı kasık agrısı oldu mu hiç olduysa ne kadar sürdü , ben 7+0 dayım kasık agrım olmuyor artık göğüs agrım yok sadece hassasiyet ve dolgunluk var cok tedirginim herkeste böyle mi acaba 🥺
Kbetul Meltemdogant merhaba göğüs ağrısı ve kasık ağrısı sürekli olmuyor bazı haftalardan sonra bir kaç gün oluyor geri geçiyor gibi diyebilirim gayet normal
beyzamci Reglim 3 gün geçti bugün beta hcg baktırdım 122 çıktı normal mi? Doktorum hamile olduğumu söyleyerek haftaya çarşamba muayeneye çağırdı ama
Glbhrr 6haftalijtan bildiriyorum bende adete 9 gün kala öğrendim testlerde belirgin çıktı hatta. Aşırı göğüs ağrısı mide bulantısı gaz problemi ve ağzımda acı bir tat var diye test yapmıştım. İlk göğüs ağrısı ve gaz başlamıştı. Şuan abartılacak bir rahatsızlığım yok gayet akıllı bebiş ❤️ ayrıca yerleşme kanaması vs olmadı bende
Mutluuygungelen Fndahsyn kişiden kişiye değişiyor aslında mesela benim çok yoğun tiksinme, bulantı, arada da kusma. Çok zor geçiyor kilo verme aşamasındayım, inşallah sizin böyle olmaz rahat geçirirsiniz
Denizz4 Ben de 5+6 olarak burada durayım , halsizlik iştahsızlık ve 2 gündür başlayan mide bulantısı ile, bugün doktora gittim kese göründü ayrıca çok minik bebek de var dedi kalp atışı da minikmiş 🙈🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼
Dedimolabilir 2022Mom2022 selam 6 haftalik hamileyim bende ikinciye hemde icimden kız geciyor saglikla gelsin insallah. Ilk kız oldu sağlıklı sukur insallah bu bebegimde saglikla dogar cok zor olacak ama rabbim verir insallah kolayligini.
Gizemmdgru Asliormanci çok teşekkür ederim. Zor oldu ve ilk olunca çok korkuyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabiaaaa hndntrk27 inşallah 🥰 bende gitmeyip bekleyenlerdenim ama çok sabırsızlanıyorum 2-3 hafta napıcam bilmiyorum
Derya-38 Kızlar çok çok açım hiçbir şey yemedim bugün mide bulantısı kusma yüzünden yemiyorum of çok zor bu ilk aylar nasıl geçecek 🥹🥹🥹🥲