Fndahsyn Çok yeni benimde 4+5 kasık ağrısı ve krampla anladım aslında regl sancısından farklıydı gecikme olunca ve beta testleri sonucu gebelik onaylandı. Şuan tek sıkıntı devamlı uykum var ve kasık ağrısı devam ediyor. Doktor ilk 3 ay olur dedi. Bunun dışında mide bulantısı tiksinme vs olmadı. İlerleyen zamanlarda olur mu ?
Mutluuygungelen Fndahsyn kişiden kişiye değişiyor aslında mesela benim çok yoğun tiksinme, bulantı, arada da kusma. Çok zor geçiyor kilo verme aşamasındayım, inşallah sizin böyle olmaz rahat geçirirsiniz
Mamyyyyy Humannrle adetim 8 gün geçmişti geç döllenme olmuş adetim geçince test yaptım çok silik çıktı ardından kan tahlili yaptırdım 638 çıktı 1,5 haftalık hamileymişim
Dubletombikdoner aksakallardan ben de aynı şekilde 3. Haftada 21 beta ile öğrendim. 😊 olabiliyor boyle şeyler
BusraOyan Merhabaaa 🥰🥰🥰 şuan tam olarak kaç haftalık olduğumuzu bilmiyoruz. Geç yumurtlama polikistikoverden ötürü . Doktorumuzun tahmini 5.5 hafta keseyi gördük Allah nasip ederse yarın kalp atışları için çağırdı inşallah sağlıklı bi gebelik olur ve sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur .
_zynpkbr_ 2022Mom2022 belirtiler birtek göğüslerim arıyor haricen çok belirtim olmadı zaten genel anlamda da şükür
Leylaaa9711 6+5 oldum yarım saat önce 3 günden beri kahverengi akıntı ve çok kasık ağrım var doktor progestan hap verdi ama etki etmedi çok korkuyorum bir kimyasalım var
Leylaaa9711 2 tane daha gördüm 03.06 son regl tarihi olup 6+5 olan anne 😍 daha var mı acaba kızlar ? Whatsaap grubu mu kursakk ❣️
Gmzttran_1 Bebeğim çinsiyetini göstermesi için ne yapmam gerek genelde çikolata yersen hareket eder deniliyor sizce kızlar ?
Zeyrista 2022Mom2022 6+1’den selamlar 🥹 çok heyecanlı çok garip hissediyorum mide bulantısı arada ağrı dışında bir şey yok şuan şükür ki Cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz nasipse 😍
yldzkbra46 Nfessss Bulantı kusma aşerme her bünyeye göre değişir kuzum sağlıklı yada sağlıksız gebelik diyemeyiz. Bende arada bulantı yaşıyorum aşerme veya kusma yok. 10+6 yız. Hamd olsun sağlıklı da çok şükür. 💐 hiç canını sıkma
Nfessss yldzkbra46 çok teşekkür ederim canım içim rahatladı insallah sağ Salim kucağımiza alırız bebişlerimizi 🙏
yldzkbra46 A7- aynı bebişlerimiz 🥰 bende bu aralar tekrar nüksetti bulantım prilam kullanıyorum düzenli malesef 😕
yerkul aksakallardan bende 4+4 de keseyi gördüm hatta 3+1 diyebilecegimiz tarihte evde yaptığım testte 2cizgiyi görmüştüm
bluepoint Yaseminturan_ çok üzgünüm size bunu anımsattığım için özür dilerim. Umarım çok güzel günler olur hep bundan sonraki süreçte🙏🏻
Ozgenur1705 Bizde 7+7 deyiz kalp atışını 3 gün önce duyduk bin şükür ama doktorumuz 7+4 derken 6+4 görünüyor dedi toplar dedi ama şüphede kalmadım değil açıkçası göğüs hassasiyeti rahim sancısı bel ağrısı var şimdilik hala 🙏🏻
2022Mom2022 Ozgenur1705 sen yüreğini ferah tut Allah onu kucağına verecekse isterse iki hafta önceden gelsin hiç önemi yok sen Allah sığın güzel beslenmeye bak😄❤️