Rabia54 Gekon1710 enfeksiyon olabilir ozman yok canım doğum yapmadım ama.cok riskli gebelik geçiyorum başından beri her hafta kontrole.gidiyorum birde benim sancilarim.vs var herşeyi öğrendim artık git gel 😊😊
Gekon1710 Tatlisanne karnım zaten hep sert ama karnımın içi ağrıdığı için çok çok fazla gerildiği için telaş yaptım ama iyi düşünmek lazım ki iyi olsun
Rabia54 Gekon1710 eğer sürekli yumuşayıp.bir daha sertlesiyorsa dakika tut bir istersen doktora görün gitme şansım varsa
Buenno Gekon1710 canim gitmen gerekir acile...belki basit belki ciddi bisey biz burdan bilemeyiz...bir git dr seninde bizimde icimiz rahatlasin...
Gizemehmet Gekon1710 benimde o şekilde olmuştu canım doktorum kasılma bebeğin hareketidir bu iyi bişey sancını bekle demişti
Busranurasikk Canım benim akıntım olmadı ama karnım sert özellikle bebeğin olduğu yerler inanılmaz sert ve hareketi kuvvetli bazı anlar vajinamda hissediyorum ve iğne batar gibi bişey batıyor anlamadım ne olduğunu ilk başta korktum ama yarını bekliyorum doktora soracağım çünkü cuma randevum 🙈 31+3 haftalığız ama İçin rahat edecekse acile git ya da benim gibi yarın doktorunu ara derim
Buse01 Gekon1710 Ay suan yasiyorum 26 +1 benim acayip derecede agriyor bicakliyo gibi oglumda durmuyo cok hareketli bide o vuruyo😔
Bsk2101 Ben de 33+1 haftalığım canım aynı şikayetlerle başlık açtım bugün. bu haftada bebekelere bi haller geliyorsa demek ki 😂 muhtemelen doğuma hazırlık kasılmalarıdır. Hep bi tarafa toplandı durdu akşam benim bebeğim de, hareketleri falan düzgün. Sabahtan da böyle kasıklarımda sızlama falan hissedinxe panik olmuştum ama ılık bi duş almak iyi geldi sana da tavsiye ederim. Akıntında bana nişandan ziyade normalmiş gibi geldi.
Gekon1710 Rabia54 akıntı nın devamı gelmedi bende normal akıntıya yordum. Karın sertleşmelerim hala oluyor ama uzun sürüyor o yüzden panik yapmıyorum şimdilik hareketli de bebek