Bsraynglozkn Ela344 amiiiiiin inşallah canımmmm 🥰🙏 bakalım kesemiz gözüktü bir de kalp atışı vs. Duysak çok rahatlayacağım 🥰 ilk 10 hafta çok dikkat et dedi doktorum bakalım inşallah sağ sağlim geçer 🌈
Ela344 Kızlar böyle bir video keşfettim belki aranızda keşfetmeyenler vardır 🥰 biz 7. Hafta da olduğumuz için bunu attım herkes kendi haftasına bakabilir 🥰🥰
[silindi] D-vitamini ben de fazla hazirim en son devlete gidip alin su cadiyi icimdeeen diye cigiricam :D
D-vitamini [silindi] Benim cuma kontrol var .Ama pazartesi son dedi .🙈Artık günler ve saatler geçmiyor 😂Bu kızlar acayip nazlı 😂😂
[silindi] D-vitamini sorma yaaa ben 7 aylik 2100 gram cikivermisim , kapi gibi saglikli falan suna bak utanmasa gelinlikle cikacak…
D-vitamini [silindi] ahahah bizimkiler yürüyerek gelecek resmen 😂😂Bende 2kilo 2O0gram doğmuşum bu kız 4kiloya yakın dedi doktor 🙈😂hem nazlı hem tospik
[silindi] D-vitamini bizimki 36 da 2650 idi sonra kilo ogrenemedik ama o donem doktor ciliz bisi olacak dedi herhalde alindi guzelim :D