Elcinikra06 Kizlar 21 haftalik hamileyim Çok ağır boğaz ağrım var doktora gidemedim ağrılardan eşim çalışıyor bana uzak hastane ama bugün gdicem sizler boğaz enfeksiyonuna ne iyi gelir yardımcı olurmusunuz gerçekten dayanamıyorum ağrılara doktor büyük ihtimal antibiyotik verecek sizlerde kullandınız mı hamileliklerinizde lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
minikmucizemmmmmmm Elcinikra06 sıcak ıhlamur iç canım bol zencefilli limonlu ballı fln, bir de pastil kullanabilirsin onun dışında kolayina antibiyotik vermek istemiyorlar
superstar_00 Elcinikra06 Sık yaşadığım bir durumdu bigaz enfeksiyinu gebeligimin basindan itibaren limonlu cay ictim ve faydasini gördüm.
ilaylayy Elcinikra06 bende senin gibi boğaz ağrım vardı ilaç içemediğim için bal limon karabiber karıştırıp yedim sabah akşam 2 tatlı kaşığı 3. Günü hiçbirlerim kalmadı demeyebilirsin
Seyda94_ minikmucizemmmmmmm Eczanede hamileyseniz pastil önermiyolar ama Çocuk pastilleri varmış ancak onu kullanabilirsiniz demişlerdi
Seyda94_ Hamileliğimin başlarında Covid geçirdim hastaneye gidemedim hiç. Çok fazla öksürük olduğu için boğazım aşırı tahriş olmuştu . Eşim sürekli Kök zencefil bal limon sirkeyi kaynatıp getiriyodu öyle rahatliyodum
Ezgidenizak Gargara kullanıyorum kuzum bende de aynı sorun var antibiyotik verdi ama kullanmadım bile bile çocuğa zarar vermek istemiyorum sende eczacılara sor
Elcinikra06 Ezgidenizak doktor verirse gargara alırım hamilegim boyunca bu 4. Boğaz enfeksiyonum dondurma bile yiyemiyorum bağışıklığm çok düşük
minikmucizemmmmmmm GoktugAlp kesin bilgim olmamakla birlikte şu zamana kadar kullandığımds hiç bir zararını görmedim ve doktoruma hep danışarak kullandım zarari olsaydı içme derdi 🙃
mrvrm Benim nane limonla geçmemişti, ıhlamur bal ve limonu hafif boğaz yakacak sıcaklıkta içince anında etki etmişti. Çok geçmiş olsun 🌸
Sevdapl Elcinikra06 parol içebilirsiniz. Parol, ıhlamur, kuşburnu, nane limon, zencefil çayı ile iki gün de atlattım ben. Parol u özellikle uyumadan önce alıyordum gece rahat uyuyabileyim diye.
Elcinikra06 Sevdapl doktora gittim geldim şimdi sadece parol yazdı tuzlu su ile gargara önerdi ama midemi bulandırıyor gargara benim
GoktugAlp minikmucizemmmmmmm bitkisel çaylara zarar verir diye ôdum kopar o yüzden hiç içmedim tüm hamileliklerim de