Sudelim14 Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim adetimden 3 gün geçti ve test yaptım 2. Çizgide çıktı ama çook net çıkmadı ama yinede görünür bir şekilde çıktı ne yapmalıyım🙄
Bubusu Sudelim14 Bendede aynısı oldu bhcg düşük olduğundan oluyomuş kesin olsun diye bir kan testi yaptır gebeliğin çıkar ☺️☺️ Hayırlı Olsun annesi ❤️
Rojinn Sudelim14 Hayırlı olsun şimdiden benim testimde ikinci çizgi gölge gibiydi varla yok arası 😊Hemen bi kan testi yaptır
mucizemizibekliyoruzz Sudelim14 benimde öyleydi canım. Hemen bi acile gitmiştik eşimle, kan vermiştim 1 saat sonra sonucu alıp hamile olduğumu öğrenmiştim. Kendine adamakıllı düzgün bi doktor bulup randevu alacaksın. Sonrasında doktorun seni yönlendirir zaten
Yagmurkcr97 Bendede oyle olmustu canim. Gittim ikinci test yaptirdm hastanede. Hamile oldugumu ogrendm. Bence bi doktora gitmelisin😁
Sudelim14 Yagmurkcr97 doktora gittim ve 4 haftalık hanileymişim bugün öğrendim ama daha çok küçükmüş ulturasonla göremezmiş birde bizim eşimizle kan uyuşmazlığımız var nasıl olucak hiç bir bilgim yok🤔
mucizemizibekliyoruzz Sudelim14 kan uyuşmazlığını doktoruna mutlaka söyle, iğne yapması gerekiyor belirli bir haftada. Evet çok küçük henüz göremezsiniz bir sonraki kontrolde artık 😊 hayırlısı olsun
Yagmurkcr97 Sudelim14 bendede kan uyusmamzligi var. 28-30 haftanda igne yapilir. Sorun olmaz doktor zaten kan falan alir ordan ogrenir.