2022Mom2022 Kızlar selam erken gebelik için Cebeci tıptan randevu almaya çalışıyorum bugün kimse tele bakmıyor yanılmıyorsam çarşamba yada perşembe muayene olmuyordu hangi gündü hatırlayan varmı acaba bugünmüydü
HappyNewMoom 2022Mom2022 Orda eşimin arkadaşı çalışıyor randevu alacaktı bize 8 haftalıkken randevu veririz falan demişler sen kaç haftalıksın? Bugün ben Gazi mustafa kemal devlete gideceğim beğenirsem orda devam edicem yoksa 8.haftada cebeciye gitmeyi düşünüyorum
2022Mom2022 HappyNewMoom canım ben 3+3üm ben 5ağustosa randevu İstedim o zman tam 6+5 oluyo ama cuma arayın Ağustos randevusu için dediler ,öyle bi şart yok illa 8.haftada muayene diye onlar kalp atışını garanti görelim diye belkide o haftayı demişlerdir daha öncede gittim memnun kaldım ben
2022Mom2022 HappyNewMoom ya bu arada bişey sorucam göğüs hassasiyetim vardı bugün normale döndü göğüslerim bi tedirgin oldum sizde nasıl acaba
HappyNewMoom 2022Mom2022 bende şuan tam 6+0ım bazen gögüslerim o kadar rahatsız ediyorki hassasiyet acı ağrı şiş gibi bazense hiç bişey yok normal kalıyor kanallar açılıyor hormonlar değişiyor ya ondan mış canım bugün doktora sorarım yazarım tekrar:)
2022Mom2022 HappyNewMoom çok teşekkürler canım tekrar sönünce göğüslerim bi tedirgin oldum sanada sağlıklı gebelikler dilerim 🤰🫶🏻
Sultan88 Ben cebeci tipda takipliyim tlf randevu almak zor oluyor online sayfasindan daha kolay ve sabahlari 8 gibi bakarsaniz randevu alabiliyorsunuz carsamba gunleri bakmiyorlar ayrintili ultrasondan sonra zaten onlar size randevu veriyorlar
HappyNewMoom Sultan88 bende şimdi gazi hastanesinden çıktım sinirden oldum maskem kopmuş hamile hamile beni eczaneye yolladı maske al dedi 3 dkda gelmezden almam dedi sadece kan tahlili istedi onada yarın gelicem cuma sonuca gelecek mişim bende 28ine cebeciden randevu aldım 7+1 oluyorum o zamana kadarda 2 güne bir kan vericem taki p yapıcam sinirden kramplar girdi karnıma
Sultan88 @HappyNewMoom ben cok memnunum cebeci tipdan hemsireleri cok ilgili huc bir sorumu havada birakmiyorlar her konuda yardimcilar hemde yakin en azindan
HappyNewMoom Sultan88 evet herkes öyle diyor normalde şehir hastanesini istiyorum ama mamakta oturduğumdan çok uzak kalıyordu
Sultan88 @HappyNewMoom bende önce sehir hastanesi dedim ama uzak ilk zamanlar gidilirde agirlasinca zor diye düşündüm arastirmalarima göre ve tavsiyeleri dinleyerek burayi seçtim şükür memnunum 31+5 olduk biz yarin kontrolüm var sizin nekadarlik
HappyNewMoom Sultan88 biz daha çok yeniyiz şuan 6+0 ama 28 temmuzda randevum var 7+1 olucaz 2 ay önce kimyasal geçirdiğim için biraz evhamlı davranıyorum umarım sorun çıkmaz
Sultan88 @HappyNewMoom insallah cikmaz benimde bundan onceki kimyasal gebelik cikti cok şükür bir sıkıntı olmadi