Avsinnn Kızlar Doğumdan sonra hasta bezi yada emici külot kullanılıyor yani bazılarında gördüm böyle çok belli ediyor hasta bezi kullandığı ben hastanedeyken zıyaretcıler beni öyle görsün istemem yani o yüzden hangi markayı alsam görünmez
nek009 Avsinnn Ben ilk doğumumda depend kullanmıştım çok rahat ve öyle bellide olmuyordu yani tavsiye ederim büyük rahatlıkkk😊
Melikekader1 Gamzesaa yalnız dependi kimse önermiyor iğrenç bir hasta bezi diyorlar e bebekteki lohusa pedlerinden alacağım ben
Avsinnn Yani böyle elbisenin altında görünmüyor değil mi taktığım hani böyle çocuk bezleri olur ya onun gibi
nek009 Avsinnn Yok hayır gözükmüyor külot bez gibi düşün ama çokta kalın bi yapısı yok yani ama kanaman çok olmazsa normal ped kullanabilirsin
ceren_1411 Avsinnn bana da hemşire bi tane hasta bezi takmıştı sonra ped takabilirsin dedi kotexin gece pedini koymuştum çok rahat ettim hiç sızdırmadım ilk ayağa kalkınca foşur foşur kan geliyor sonra o kadar gelmiyor tabi kişiden kişiye değişedebilir
Nazlimom Avsinnn depend almıştım boşuna almışım 4 ay oldu doğum yapalı öylece duruyor hastanedeki ebede zaten kullandırtmadı dikişlerin sulanır diye hasta bezi taktı ertesi günde ped taktım yoğun bi kanama olmadı yani ama sizinki nasıl olur bilmem depend de gereksizmiş