Rabia344 Kızlar sezaryen oldum 1 hafta oluyor bugünle. Dikişim böyle şiş katlak gibi duruyor bu normal bir şey mi ? Ne zaman geçer ? Ve felaket sızıntı var içerden. Bu ne zaman geçer ? Sizlerde durumlar nasıldı ?
2bebe1gebe Rabia344 sızıntı varsa hemen acile gidin ben sadexe iç çamaşırıma değen yerde ıslaklık gördüm dikişte bişey gözükmediği halde gittim ve enfeskyion kaptırıp açılma yapmıl azıcık kanımda falan hep enfeksiyon çıkmıştı antibyotk+batikon la pansuman tedavisine başlanmıştı hemen
Denizimannesii Rabia344 Ben şu an yaşıyorum bu durumu ilk şişme ve sıcaklık ile başlamıştı sonra sızıntı enfeksiyon varmış tedavi görüyorum ama bana çok yüksek derece ateş yaptı günlerce
myangelson Rabia344 sızıntı oluyorsa acile gitmelisiniz benim de bugün 5. Günüm ama kabuk tuttu neredeyse hiç sızıntı akıntı vs olmuyor sadece ic çamaşırı degdikce su ile yumusadikca kabuklardan hafif kan bulaşıyor o kadar.
Ozlemyeni Rabia344 zor muydu ayaga kalkmak falan?doktor banada sezeryan dusun dedi kafam karisti anlatabilir misiniz neler yasadiniz? Süt sorun oluyo mu? Agrisi nasil? Bi de neden sezeryan oldunuz acaba?
Rabia344 2bebe1gebe Yani sızıntısı sürekli değil. Otururken kalkarken yürürken vs oluyor. Doktor da 10günde toplanır dedi. Ama acı çekiyorum diye buraya yazayım dedim belki faydasını gören bir şey vardır kullandıkları diye düşündüm
Ozlemyeni 2bebe1gebe zor muydu ayaga kalkmak falan?doktor banada sezeryan dusun dedi kafam karisti anlatabilir misiniz neler yasadiniz? Süt sorun oluyo mu? Agrisi nasil? Bi de neden sezeryan oldunuz acaba?
Ozlemyeni Denizimannesii zor muydu ayaga kalkmak falan?doktor banada sezeryan dusun dedi kafam karisti anlatabilir misiniz neler yasadiniz? Süt sorun oluyo mu? Agrisi nasil? Bi de neden sezeryan oldunuz acaba?
Ozlemyeni myangelson zor muydu ayaga kalkmak falan?doktor banada sezeryan dusun dedi kafam karisti anlatabilir misiniz neler yasadiniz? Süt sorun oluyo mu? Agrisi nasil? Bi de neden sezeryan oldunuz acaba?
Denizimannesii Ozlemyeni Ben normal doğumdan korkuyordum sezeryan oldum ama sezeryanda bir insanın başına ne gelecekse o geldi. Sütüm gelmedi hala çok az.. enfeksiyon oldum ağrı ateş bir sürü şey yaşadım. Ama herkes aynı şeyleri yaşamıyor bazı insanlar kolay atlatıyor