Ruzgartooo91 En rahat sezeryan yaşayanlardan biriyim galiba. Hiç bir sıkıntım olmadı. Preeklampsiydim normalde doğum sonu yoğun bakımda kalmam gerekiyordu. Ama. Eşim hem kızıöı hem karımı yoğun bakımda tutamam bari eşim yamımda kalsın diye yalvarınca normal odada çok sıkı takip edildim.Doğumdan somraki 2.saatte gaz, büyük abdestimi yaptım. Normalde 8.saatte sonda çekiliyor yürüyüş yapmanız isteniyor ama benim tansiyonlarım hiç düşmediği için yürüme olayı ertesi gün sabah oldu sonda taburcu olana kadar kalmıştı. Yürüttükleri an saat tutup 2 saatte 1 yarıım saat yürüdüm.Evdede aynı şekilde. Ağrı kesici hemşireler zorla vurdu ben istemedim sonra yapın hadi diyip yaptırdım. Su içebilirsin dedikleri gibi su sonra hemen nescafe içtim baş ağrım olmasın diye. Hoşaf içmiştim katınçok beslenmedim zorlanmamak için. Gaz gelince biraz ağrı oluyor oda normal zaten. Eve geldiğimde yataktam kendim kalktım kimseden destek istemedim alışmam lazımdı. Evdede sürekli yürüdüm uzanmadım hiç yürüyüp oturdum dolandom durdum kısacası. Hep dik yürümeye özen gösterdim 2 büklüm yürümeye alışınca öyle kalıyor. Söyleceklerim bu kadar. İnşallah sende çok rahat bir sezeryan olursun