Deletedmom_12 Postlara baktim geneli 22 ideal diyo benm dr 18 haftalik oldugumda gün verdi. Çokmu erken Kendisi çok yogun bi perinaataloji uzmani Kendi icin iyidir belki zamanlama ama bebiş icin tam. Zamanimiii
yigitinannesiiiii Deletedmom_12 canım doktorun burdaki çoğu kişiden daha iyi bilir 18 dede yaptıran var 21-22 nin ideal olmasının sebebebi bebiş biraz daha büyüyor ve gelişiyor o yüzden yani aklında bişey kalmasın olmadı doktoruna sorarsın😊
CansuDRY Deletedmom_12 Benim doktorum da özellikle 19′da yaptırmamı istedi. 19+2′ye randevu aldım. Geçe kalmasın dedi. Vardır doktorunuzun bir bildiği. İyi ki erkenden yaptırmışım. Bebeğe giden damarlarda çift taraflı direnç çıktı ayrıntılıda. Gelişimi yavaşlamaya başladı ondan sonra. Hemen Coraspin başladık.
Hulus Deletedmom_12 benim doktorum detayli ultrasonu kendisi yapti aksi bir durum gorursem perinatologa sevk ediyorum dedi. 18. Hafta kontrolumde detaylıya bakmadı erken dedi 22. Hafta olan kontrolumde baktı. Doktorunuz takip ediyor sonucta durumunuzu sizin ve bebeğiniz için en uygun olanı o bilir illa ki vardır bir bildiği
Aselasaf Deletedmom_12 tam zamanı 18-23 arası yapıyorlar önce yapılması daaha iyi küçük ayrıntıları daha rahat gorebilirler
Deletedmom_12 ipek76 evet bizimki baya yoğn bi dr kendi için zamanlama uygun ama benim icin iyimi diye merak ettim
ipek76 Deletedmom_12 bence erken canım ya bebek biraz daha gelişsin herşeyini net görsün detaylı ultrason önemli🙏
CansuDRY Deletedmom_12 Teşekkür ederim. Coraspin hemen işe yaradı. Sonra haftasıyla hep uyumlu gitti şükür. 36+0 olduk.😊
m060918 CansuDRY peki öncesindeki muayenelerde bebekte herhangi bir farklılık görünüyor mu ? Kilo artışında vs.
Azra41 Deletedmom_12 haftaya Çarşamba yaptircam 21+6 oluyoruz o zamanda biz doktorum banada 22 de yaptır demişti 😊🤷
CansuDRY m060918 Bizde öncesinde değil, sonrasında 1 hafta gelişim geriliği olmuştu. Bazen doktorlar daha erken haftalarda gelişim geriliğini fark edip daha sonra renkli ultrasona yönlendirebiliyor.
m060918 CansuDRY benim de mesela ilk öğrendiğimde hamileliği 1 hafta geriydi ama doktor geç döllenme dedi sonrasında fark 2 güne düştü ama kilomuz hep haftasıyla uyumlu bilmiyorum renkli usg daha girmedim
CansuDRY m060918 İlk öğrenilen zamanda bebeğe giden damarlarla alakalı gelişim geriliği fark edilmeyebilir. Kanda pıhtılaşma varsa gerilik görülebilir. Geç döllenmeyse sorun yok zaten.