_edakrsu22 Mide bulantısı olmadı dicek kadar çok az oldu canım ne tatlı istiyor nede ekşi sadece erik yiyordum başlarda oda eriği çok sevdiğim için ona yorumluyorum çok halsizlik vardı iştahım kapandı
Adensmom8 elmaserkc21_ tatlı ekşi olayına inanma deli gibi dondurma ve tatlı istedi canım sağ tarafımda hissettim ilk bi de başlarda bulantım çok oldu
Tubacngl Mercan12 Öncesinde erkeğe benziyor mu diyorlardı erkek mi diyolardı Banada erkeğe benziyo dedi ama içime bazen kız doğuyo 😊
Ays_cskn elmaserkc21_ Oglumda ne yasadiysam kizimdada yasiyorum hemen hemen bulanti kusma bel agrisi vs sadece ilk hamileligime gore daha yorucu ve halsiz geciyor birde kiz cocugu guzelligi alir diyorlar oda gecersiz bir hurafe onuda diyeyim cildim ogluma gore daha duzgun oglumda boynumda felan hep leke vardi simdi yok 28+2 haftaligiz suan
Mercan12 Tubacngl hayir %100 erkek dedi 2 farklı doktor elime pipi resmi verdi gönderdi 🤣 sonra detaylida kordon olabileceği kesinlikle kiz olduğunu söyledi başka bir profosorede gittim neylersin diye 32 deyim kesin kız artık 🌸
Muallime_97 elmaserkc21_ ilk üç ay mide bulantısı baş ağrısı halsizlik yaşadım haftalar midemi bastırsın diye ekşi tuzlu şeyler yerdim.ama onlardan da tiksindim şu an çok fazla tatlı yiyorum
Muallime_97 elmaserkc21_ kayinvalidem eksi elma getiriyor bunlar ekşi deyip yiyemiyorum bana nasıl kızın olacak senin diyor😊
Sarisinbmkfdd Mercan12 Peki gercekten doktorların verdiği fotoğraflarda erkek gibi duruyormuydu yani torbayla pipi gibimiydi 😃
Ozra elmaserkc21_ hamileliğimin başından beri acı ekşi yiyorum tatlı ilk başlarda ağzıma bile sürmüyordum simdilerde az az yiyorum. Bulantılarım oldukça fazlaydı 2-3 ay kadar
Mercan12 Tubacngl Saglikli olsun yeter ilk gebeligim ama haftam ilerlediği için ben artık sürekli Eliz diye seviyorum kızımı kiz olsun istiyordum hissiyat olarakta kiz hissediyorum bana erkek dediklerinde eşime bak değişecek görürsün bu kiz demiştim doktora girmeden
Tubacngl Mercan12 Önceliğimiz sağlıklı olmaları kazasız belasız kucağımıza almak ama insan hisseder ya ondan sordum 😊