yigitinannesiiiii Nzlgl96 canım doğru olanı göbek düşünce ama çoğu kişi göbeğin düşmesini beklemiyor onun içinde göbek bantları oluyor ıslanmaması için göbek bağının aklında bulunsun göbek düşmeden yıkamayı düşünürsen😊
acemianneee_31 Nzlgl96 hem yüzündeki beyaz sey adını unuttum o çok kıymetli bir hafta da deri içine cekiyormus onun İçin birde göbek bağı İçin düşünce yıkanır ortalama bir hafta oda
Nursemablk Nzlgl96 göbek düşmeden önce uygun bi süngerle sadece silebilirsin, düştükten sonra normal yıkamaya geçebilirsin 🤗🤗
Gulcahan Göbek düşmeden yikarsaniz göbek deliğine su gelme ihtimali çok yüksek ve bu da enfeksiyon demek
Nzlgl96 acemianneee_31 hııım ben hatırlıyorum 11 yaşında kardeşim var doğar doğmaz göbek düşmeden yıkanmıştı eve gelince tertemiz uyusun diye 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Hangisi doğru bilemedim. Bana kalırsada yıkanmalı Ki alışıp temizlensin ve göbek bağı böylelikle daha hızlı düşüyor
Gulcahan Nzlgl96 zaten 1 haftada düşüyor diye biliyorum göbek bağı başını filan yıkarsın pamuk ıslatıp vücudunu temizlersin yoksa dediğiniz gibi çocuk kokar birde sarılık ta olur
Emily37 Nzlgl96 ilk çocuğumda eve gelince yıkamıştık annemlerle.yaz olduğu için çok sıcaktı doktorumuzda eve gidince 2-3 günde bir yıkayın demişti çok şükür sorun yaşamadık.şimdi ikinciye hamileyim onuda gelince yıkarım büyük ihtimal