Nurdag İzne ne zaman ayrılacaksınız? Ben 30. Haftaya girdim anasınıfı öğretmeniyim çok zorlanıyorum😑fakat tüm yılı da raporla kapatmak istiyorum. O yüzden 37 ye kadar sabretsem iyi olacak. Çalışabilmem için 32 den sonra almam gereken bi rapor varmı bilgisi olan ?
OzgeOksuz90 Nurdag evet 32.hafta doktorunuzdan çalışabilir raporu almanız lazım. Bu rapor dyeainde 37.haftaya kadar çalışabilir, doğum öncesi 4haftalık ücretli izninizi doğum sonrasına aktarabilirsiniz.
Gulsummldr Nurdag çok zor oldu. Bu kadar zorlanacagımı tahmin etmemiştim. 28im bnde. 37yi nasıl görecegim hiç bilmiyorum. Üç kat inip çıkıyorum sürekli. Merdivende doğurmasam bari
Asya_2402 Nurdag Bu gün 32+0 da gidip kadın Doğumdan rapor aldım çalışmak istemediğimi belirterek.Başhekime de onaylatıp okula verdim.Yalnız çalışmak istersek de aynı prosedür uygulanıyor
Slnmlh Ben direk 32+0da çalışamaz raporu alcam. Aktarıldığında diğer 4haftam zaten 15tatile denk geliyor. Niye 15tatille yiyim ki raporumu😂 Paşalar gibi de gitmicem valla. Anasınıfı öğretmeniyim ve inanın ilk haftadan belim ayrıldı ikiye.
Gulsummldr Slnmlh kaç haftalıksınız. Benim tam kaynamıyo onbeş tatilde. Harcamak istemiirum ama zor yani.
Elos Slnmlh o 4 hafta sona ekleniyor canım. Eğer dediğin gibi yaparsan mart-nisan gibi işe başlamak zorunda kalırsın. Heyet raporunun da sınırı var çünkü
Yaceemm Benim 37. Haftam 7 Aralıkta bitiyor. O zamana kadar çalışırsam doğum iznim 1 nisanda bitecek. Hazirana kadar heyettir rapordur kapatmak istiyorum. 15 saat ders aldım. 1 günüm boş. Diğer günler 4 er saat dersim var. Rahatim yani.bakalım Allahtan birşey olmazsa Aralık a kadar devam .. 17 sinde de doğum yaparım zaten
SinemAyaz Yaceemm benimde 9 aralık da bitiyor 37. Haftam branşım İngilizce 15 saat ders aldım haftada 2.5 gün okula gidiyorum dayanırım 37 ye kadar düşünüyorum ikinci dönemi de kapatırım inşallah
Yaceemm SinemAyaz benimde matematik müdür 2 gün boşaltyim dedi ben 1 gün boşaltın dersleri yayın dedim. Hep ayakta anlatıyorum ben ya onlar yazi yazarken bile oturamıyorum. O yüzden dersleri yığmak istemedim. Bakalım nasıl olacak...
ToprakDeniz Ben rapor hakkımı kullanmayı düşündüm. 23 Aralık da görünüyor doğum. Sonuna kadar iki günlük rapor alarak doğuma gitme kararı aldım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Momismom Benim de 23 Aralık tahmini tabiii doğum tarihi.37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum şuan 29/6 yım zorlanıyorum şimdiden😌😌