Zey-neppp fyz1993 canım anladığım halinden biraz büyük 🙄 varsa 1 hafta küçük halini gönderirsen bakayım. Şimdi tahminde bulunacağım yanılabilirim sonra anneler bilemedin diyor artık girmiyorum riske 😂 ama küçük hali yoksa sırf merakın gitsin diye bir şey söylerim ☺️
Ipeksari57 Tgcex Ayy görür görmez içimden erkek geçti yaa inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim 💙😍
Zey-neppp Yagmurtan canım tam kalp atışını dinlerken çekilmiş görüntü. Bebeği görmemi engelliyor 🙄 başka varsa ona yolla. Yoksa kız diyeceğim emin olmayarak 💜☺️
Zey-neppp 1Kelebek canım kesenin şekli , bebeğin kese içindeki konumu , duruşu , plesantanın yeri bir sürü şeyi birleştirip bir sonuca varıyorum. Doktor değilim tabi en doğru sonucu başta Allah sonra doktorumuz biliyor. Benimki tahmin ☺️
1Kelebek Zey-neppp Tabiki öyle canm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizimkide biraz merak işte 🥰
Bebeksever Zey-neppp çevremde ki herkes de erkek dedi bakalım 2 haftaya öğreneceğim inşallah öğrenince yazarm 🥰
fyz1993 Zey-neppp https://resimyukle.io/r/ktvMPgtbmD daha küçük bu var ama net değil sanırım, siz tahmininizi söyleyin yanılırsanızda canınız sağolsun benimki merak 🌸😊