Hamile_anne27 ipek76 ben 34 de hazırlamaya başladım. Keşke daha erken yapsaydım dedim kendi kendime. İnsanın hali kalmıyo ağırlaşıyor. Bence bi an önce yapıp aradan çıkarmak lazım
yigitinannesiiiii ipek76 ideali 34. Haftada en azından herşeyi yıkanıp ütülenmiş olsun valize koymasan bile dolabının köşesine ayarla valize koyucakları ani bi durumda hemen koyarsın çantaya 😊ben 30. Haftadan sonra herşeyini yıkayıp ütülicem ağırlaşmadan inşAllah 🥰
ipek76 Hamile_anne27 doğru söylüyorsun ya bide son zamanlar belki unutulan bişey olur vs yavaştan başlıyım☺️
3babymom ipek76 bugün niyetlendim de 😂halim yoktu kaldı öyle yarın basliyim olmasa 😂 ayy herşeyde ağır olmusum gözüme geliyo hep 😂
ipek76 3babymom inanki bende öyleyim, bide zaman ilerledikçe nefes problemi oluyor hemen yoruluyor insan, daha da ağırlaşmadan bunları halletmek lazım😂🤍
ipek76 yigitinannesiiiii hadi inşallah 🥰 sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize 🙏
3babymom ipek76 evet aşırı halsizlik var kan vitamin bütün degerlerim düşmüş ona da ayrı uzuluyorm bı an önce benim de halletmem lazım çantayı 😂
3babymom ipek76 b 12 çok önemli diye kafama takıyorum tamamen sıfırlanmış bugün dr konusucam biseyler yapsın böyle olmuyo ben de toparlanirm en azından
Eliferimm ipek76 ben 28+2 de yıkadım bugün 28+6 ya girdim daha yeni ütüleyeceğim 3 gün çok kötü oldum belim tutmadı bence tam zamanı hastane çantasını da hazırlayıp kenara koyacağım bugün