Fithatunnn Hanımlar 3 aydır denıyorm normal yolla olmuyor doktorum yumurta uyarıcı ıgne yapalm dedi . Onada ümit bağlmk istmyrm oda olmayabilir kaç kere olunca tutturdunz acaba ?
mucizeeem03 Fithatunnn ilk ay tutmadi cok heveslenmisdim ve uzulmusdum Ikinci denedigim ay igne ile hamile kaldim Kafamda bebek istegini silmisdim bu ay olursa iyi olur olmazsa yine adet olur yine tedaviye baslarim diordum Ve positif oldugunu ogrendim..
minikumutlar Fithatunnn ben bu ay oldum ama tutmadı negatif 15.gün bugünde 17.günüm reglide olmadım doktorum kullandığım ilaçların etkisi bi kaç ay kalıyor dedi bu ay bidaha ipne düşünmüyorum hatta salıcam yanii alırsam bi c life macun almak istiyorum alamazsamda soğan kürü deniycem kafama takmıycam
SemaArin Fithatunnn 4 çatlatma iğnesi denedm hep negatif sonuç aldım ama iğne olmadığım ay çok şükür kendiliğinden geldi mucizem
excitedmom- mucizeeem03 hamile kaldığınız ay adet gecikmesi öncesinde herhangi bi belirtiniz oldu mu?
Fithatunnn minikumutlar ben il gebeliğimi clife sayesinde yaptm. Adet bile görmezken kuşlandgm ay adet gördm 3 ay kulllandktan sonra 4.ay gebe kaldm şimdide kullanıorm ama 2 ay kullanabldm 3.ay başka sebepelrdn dolayı kullanamadm
mucizeeem03 excitedmom- ben igneyi vurulduktan 15. Gun sonra kan verdim, gogus agrilarim vardi ama ignenin etkisi saniordum baskada belirtim yoktu