Ceren4444 Öneriler nedir kizlar elif zeynep zümra zehra alya duru meva var bunlar dısı olursa sevinirim
melina2020 Ceren4444 Miray kızımın ismi zaten tek başına güzel bir isim ikinci isim yakışmıyor bana göre 🥰🤷♀️
Busra_35 Ceren4444 Kızımın ismi 😇 şimdi ikinci kızım olucak inşallah ama ona isim karar vermedik daha 😊
melina2020 Ceren4444 😁yok canım çok aksi bir kızım var canı sağ olsun yok isimle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü karnımdan daha çok hareketliydi 🥰😊
Ceren4444 melina2020 benimkide cok hareketli duru yok resmen ilk kizim cok oynamazdi 42. Haftada gekmemisti bile hala durgun ama bu canimi okumaz inşallah 😃 abiside durgundu bu fena
Gny18 Ceren4444 tesekkur ederim. Usludur üzmez beni çok konuşur meraklıdır çenesi düşük sadece 😅 kendisi de huyu da güzel ❤️
HanifeAhmet Ceren4444 yeğenimin adı o kadar güzel bir çocuk ki bende çocuğum hep ona benzesin diye dua ediyorum bence tek başına çok güzel bir isim ikinciye gerek yok ❤️❤️
Sinemakty Bence iki isim koyulduğu zaman biri uzun biri kısa olmalı kafiyeli olmalı beraber söylenebilmeli mesela ‘Nur Meva’-’Ayşe Nil’-‘Miray Alâ’-‘Alya Dua’-‘Gül Eda’-‘Gül Deniz’- vs. Gibi ..
Aminenin_annesi Ceren4444 benim annemin de adı emine biz Âmine koyucaz yaşlılardan emine koysaydınız diyenler oldu ama yok biz Âmine koyduk öyle diyeceksiniz dedik😀