misbebek Gul47 maşallah sübhanallah yaa kız çocuğu candır nasıl tatlış tatlış olurlar çok sevindim senin adına gerçekten ben çok istedim en azından biri kız olsun diye ve ayrıca ikisini karıştırmaktan da korkuyorum açıkçası 😄😄 sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah güzel düşünlim güzel olsun inşallah
Damla_gokk Kızlar bir şey sorucam 8+2 oldu bugün ikizlerim. Ama ben de mide bulantısı sıfır diyebilir bu biraz beni tedirgin ediyor ikizlerde daha cok olur deniliyor var mı bilgisi olan. Benim gibi mide bulantisi yaşamayan ya da daha sonra yaşayan
Ahsenbk Damla_gokk benim de çok az oluyor acıkınca ya da çok yiyince inşallah bir sorun olmaz yalnız değilsin
Ysmn5836 Damla_gokk dier postada aynı şeyi sormuşsun sanırım dediğim gibi canm korkma bende hiç olmadı
mor_menekse1 Damla_gokk ikiz Annesi olarak hiç endişelenme canım o 9 haftadan snra başlıyor zaten 😂😂bol bol istıfra bulantın olcak 😅
Ysmn5836 merveis merhaba benimde 25+2 tek yumurta tek plezenta 🙏 hiç sorun yaşadı mı ileri geri şuana kadar olmadılar ama 25 den sonra risk diyorlar korkdum valla
Gul47 Ysmn5836 benimde tek plasenta doktorum 16.haftadan sonra risk başlıyor bebekler birbirinden kan calabiliyor dedi açıkçası korktum şuan 16.haftadayim
Ysmn5836 Gul47 içini ferah tut teyzesi bizde öyle korkduk fakat 25+2 şuan öyle birşey yok Rabbime emanet et ben öyle yapdim
eczhanim Damla_gokk öyle birşey yok bence tamamen bünyeyle alakalı. 25 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim ilk 3 ay sadece yemeklerden tiksinme oldu hiç kusmadım. Benim ablamın ve annemin de mideleri sağlamdı genetik bence
Dygsacli Damla_gokk hiç yaşamadım sadece hep iştahsızdım midem bişey istemiyordu,canım hiç bişey çekmedi… Ama ikizlerin kilosu hep iyiydi
Miniktirtil Ecetoktas çok şükür zarı gördü canım pozisyon kaynaklı görememiş ama altlı ustlu bi yerleşme olsaydı zarın anlamı kalmazdı dedi neden öyle dedi bilmiyorum şu an biri sağımda biri solumda ama yani muayeneye gidene kadar yüreğim şişti 🤦🏼♀️