susuderler @Busraah valla hiç bilmiyorum, doktora sordum çok normal dedi magnezyum falan verdi, bol yoğurt ye dedi ama hiiiç bi faydası yok.. Kontrolde bile sırt üstü yatıyoruz ya kendim asla kalkamıyorum yardım almadan
misbebek Demet2323 Allah yardımcın olsun canımcım benim de iki yaşında bi kızım var ve 18 haftal ik çift yumurta erkek çocuklar geleeckler inşallah doğuma 2 buçuk yaşında olacak kızım benim de kendimi hemen toparlamam lazım Allahın izniyle o yüzden normal olsun istiyorum ama hayırlısıyla inşallah doğum öncesi doğum ve doğum sonrası tecrübelerini tavsiyelerini bekliyorum güzelim bu arada bursada yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun hastane olarak nerde yaptın müsait olduğunda cevap bekliyorum iyi geceler tatlım
sunset_momy Betul160413 sağlıcakla gelsin kuzular 🥰 benim arkadaşım da üçüz doğurdu artık şaşırmıyorum 😁
Gul47 misbebek benimde 11×3 te erkeğe benzetti 13×3 te kıza benzetti emin değilim dedi 2 hafta sonra gelince net soylerim o zaman kesinleşir dedi yarın randevum var insaAllah bakalim 15×5 olduk sukur
misbebek Gul47 gösterirler inşallah canımcım belli olursa yaz yine zaten daha da göstermezlerse şurda detaylıya ne kaldı 🤭🤭 benim de yarın randevum var bu sefer devletten aldım randevu detaylı olmak için gün verirler insalah ben de onun için ilk defa gidicem hayırlı haberlerle döneriz inşallah
RehoGelin Betul160413 yaşınız kaç acaba bizim de eşimle öyle genetik ikiz hikayemiz yok ama bizde normal yollarla oldu 30lu yaşlarda normal yazıyor internette
anneyimmm42 Sehrbnon122 yani mecburiyetten değil ben kendim istedim canım . Bebeklerin bütün organları inceleniyor