misbebek Demet2323 hangi seviyedesiniz hangi doktora gittiniz ya maşallah sübhanallah doğum hikayenizi paylaşın lütfen ilk çocuğum normal şimdi ikizlerim olacak inşallah onlar da normal olur özel olarak bisi yaptınız mı Rabbim bize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah amin
Demet2323 misbebek biraz kkendime gelin müsait olur olmaz yazicam sana soylicem şuan kaç haftalık sin inşallah sende sagsalim ve istediğin şekilde alırsın bebeklerini şuan bebekler bide bı kızım var yorgunum bı kaç güne sana yazarım
Meerve-um Benimde ilk hamileliğim daha 3 haftalık çok güzel bir heyecan Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizlere bir şey sormak istiyorum benim karnım aşırı şiş yani şuan 4 aylık hamile gibi bir göbeğim oldu aslaa inmiyor benim gibi olan var mı aranızda
Minikanne123 Meerve-um Bağladınız mı ya da korse falan biz de 5 günlüğüz bağlamayo yapabilirsin dedi doktorum fark ediyo mu?
Gamzesaa Meerve-um hızlı mı kilo alıyorsunuz acaba ikiz gebelikte kilo çok önemli hareket kısıtlamanız normal gebelikten fazla olacağı için ne kadar az alsanız kardır. canınızın istediği her şeyden yiyin ama ölçüyü kacırmayın 22. Haftaya kadar çok istahlıydım herseyden yedim kilo almadım sonra 5 haftada 7-8 kg alınca durdurdum kendimi artık su an sadece bebekler alıyor neyseki
pinarsabrii Ahsenbk selamlar ❤️ 7+4 üz 🌸 eşim varikosel ameliyatı olduktan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Bhr_Fth Ahsenbk Ahsenbk 14+3 doğal gebelik canım Rabbim evlatlarımızı sağlıkla zamanın da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲 Herşeyi güzel düşünelim güzel olsun 🥰 Çevredekileri umursama dan (bilmişlik yapanlar çok olacak🙄) herkesin hamileliği kendine has diyerek tadını çıkaralım bu özel günlerimizin☺️
misbebek Demet2323 Allah yardımcın olsun canımcım benim de iki yaşında bi kızım var ve 18 haftal ik çift yumurta erkek çocuklar geleeckler inşallah doğuma 2 buçuk yaşında olacak kızım benim de kendimi hemen toparlamam lazım Allahın izniyle o yüzden normal olsun istiyorum ama hayırlısıyla inşallah doğum öncesi doğum ve doğum sonrası tecrübelerini tavsiyelerini bekliyorum güzelim bu arada bursada yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun hastane olarak nerde yaptın müsait olduğunda cevap bekliyorum iyi geceler tatlım
Meerve-um Gamzesaa evet çok hızlı kilo alıyorum yani 3 kilo aldım bu kadar kısa zamanda aslında abartı yemiyorum ama şişliğim aşırı fazla anlamadım neden böyle olduğunu
Nursel23 Cinsiyetti kaçıncı hafta öğrendiniz yada değişiyorum anneler ben 16 haftada gittim ikisi kiz dedi özle bugünde devlette gitim Bi kız birini göremiyorum zor ikizlerin cinsiyetine bakmak dedi
Eylul10 Nursel23 bana 12. Haftada tahmin olarak söyledi doktorum bir kız bir erkek diye. Sonra hiç değişmedi ama ben detaylıya kadar çok heveslenmedim 😂 detaylıda tam net olarak profesör söyledi
Esrakky Sehrbnon122 20 yasında tup bebek yapılıyor mu bide daha çok erkenmiş canım kac tılık evlisin ki ☺️
Sehrbnon122 Esrakky 2 yıllık evliyim canım ama pcos vardı ve cevremdeki gereksiz insanların laflarına cok takıyordum ağlıyordum ee haliyle bu stresle tabiii cocuk olmazdı kendi kendimi baya yıprattım ve dayanamadım gittim tüp bebek yaptım ve yaştan dolayı bi avantaj oldu 5 tane 1 kalite 5 gün embriyom olustu ilk denemede iki embriym da tutundu bana çok şükür 3 tanede dondurduk 😘😘😘
caniminikizleri Ahsenbk hamile değilim bir daha düşünmüyorum bile rabbim olmayanlara versin ama 19 aylık tek yumurta ikizlerinin annesiyim bebeklerim doğal yolla asla tedavi gerektirmeden oldu hayatimin en anlamlı en güzel nimetlerinden biri ikizlerimdir benim için ve ikiz annesi olmak kişiye özgü Allah’ın secilmis kullarından birileri olarak bizlere nasip görülmüş ne kadar sukretsek az 😌
Demet2323 caniminikizleri cnm bende tek yumurta ikizlerim var şuan 8gunluk iki kilo doğdular iyiler evdeyiz emziriyom elimden geldikce nasıl besledinjz mama kulandinizmi hangi mama kaç sate bir veriyodunuz biraz tecrübelerinizi yazarmisiniz
Busraah susuderler bende aynı durumdayım üzerine basamıyorum. Yatınca kalkamıyorum. Kendi doktorum izinde olduğu için soramadım henüz. Ne yapmak lazım