Ahsenbk İkiz hamile olanlar nasılsınız? Kaç haftalıksınız? Nasıl öğrendiniz, doğal mı yoksa tedaviyle mi ikiz oldu? Tavsiyeleriniz neler? 6+5’ten selamlar🫶🏼
Kk39 Ahsenbk selamlar bende 18.haftamdayim doğal yollar ile 2.gebeliğim ilk zamanlar çok sıkıntılıydı çok şükür şimdilerde daha iyiyiz
Sehrbnon122 Ahsenbk evet canım 20 yaşındayım ilk tüp bebek denemesi sayesinde suan 20 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim hayırlısı bi kızım bi oğlum olucak insallah tek sanıyordum ama 5 haftalıkken doktora gittiğimde 2 kese göründü ve çok ağlamıştım cok duygusal bir andı unutulmaz Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize
Minikanne123 Ahsenbk Merhaba 6 +3 haftalıkken öğrendim. Doğal oldu ilk gebeliğimdi başları düşük tehlikelisi ile geçti çok şükür doğurdum 4 günlüğüz daha darısı isteyen herkesin başına 🥰🌸
Gamzesaa Ahsenbk 33 haftalık olduk biz de çift yumurta ikizleri ogluşlarla doğal yolla ve ilk gebeliğim (tek yumurtalıkla ) perşembeye doğum planlıyoruz tansiyon sebebiyle Her evresi ayrı güzeldi bol bol tadını çıkarın bi daha bu kadar yakın olamayacaksınız ben her anından keyif aldım bi gün bile hamile gibi davranmadım tüm zorluklarına rağmen bir sene daha hamile kalabilirim 😂
Nisayktlpp Ahsenbk bilmiyorum canım benim tüplerim tıkalıydı doktorum açtı sonra dene artık hamile kalabilirsin ama önce bi aşılama deneyelim dedi aşılama da tuttu :)
Kxkx1245 Kk39 ailenizde var mıydı ikiz? Nasıl besleniyorsun genelde paketli gıdalarla falan besleniyor musun Allah sağsalim kucağına almayınasip etsin inşallah
Ahsenbk Sehrbnon122 20 yaş tüp bebek için erken deneme değil miydii doğal yolla olması için engel mi vardı
Esrakky Sehrbnon122 20 yasında tup bebek yapılıyor mu bide daha çok erkenmiş canım kac tılık evlisin ki ☺️
merveis 29 haftadan merhaba kızlar bende ikiz kızlarıma hamileyim tek yumurta ve tek plesanta . Doğal yollar ile oldu .
Ysmn5836 merveis merhaba benimde 25+2 tek yumurta tek plezenta 🙏 hiç sorun yaşadı mı ileri geri şuana kadar olmadılar ama 25 den sonra risk diyorlar korkdum valla
Nisayktlpp Minikanne123 sezeryan mı oldu peki küveze girdimi minikler 🤗 bunaralar tek düşündüğüm bunlar 🙏🏻
Minikanne123 Ahsenbk Kalıyo yanımda kaynanam falan var o yüzden iyi oluyo tek çok zor normalde arayanlara 1-2 güm sonra dönüyorum ilerde nolur bilmiyorum ama ikiside kız 🌸
Kk39 Ahsenbk 13.haftaya kadar kanama yaşadım iğneler haplar hastanede yatislar yaşadık süreç çok yordu birde ekstra migde bulantısı ve kusma halsizlik had safhadaydi resmen 2 günde bir acilde serum takiliyordu şimdilerde de dikkat ediyorum ev işi vs yapmiyorum ama çok şükür halime
Esra06e Minikanne123 tek yumurta ikizi miydi kuvezde kaldılar mi ben çok korkuyorum kuvezde kalmaları dan sağlıkla büyüt canim
Demetarga Miniktirtil bizimde tek yumurta ikizi 19. Hafta ama bizde kilo farkı çıktı sizin nasıl acaba
Sehrbnon122 Ahsenbk ahh ahh cok uzun yaa kuzum ben baya psikolojim bozuldu pcos vardı ve stresim gitmiyordu kendiliğinden olmuyordu yani kısacası dedim denyecem ve iyi ki fe yapmışım ilk denemede tuttu çok şükür