Esralifatih Çam sakurada doğum randevusu olayları nasıl oluyor bilen var mı. 37 haftadayım doktor gün için erken dedi 39 da alıyoruz dedi. Ama o zamana randevu bulmak sıkıntı olur mu
Derinsu2019 Esralifatih bende 37 yim sabah orda randevum var ikinci sezeryanım olucak sizinde mi sezeryan?
Esralifatih Derinsu2019 benimde 2.sezeryan. Gün verdiği zaman verdiği güne kolay randevu alınıymu onu bilmiyorum
Esralifatih Nazli_cicegim sezeryan gününü bende bilmyrm ama 37 haftadan itibaren randevusuz bakıyolar
HurremSultan Esralifatih evet çok memnun kaldım. Ama sadece eşim olmadığı için çok zorlandım. Birde sancıyı yatarak çekiyorsunuz. O çok yorucu malesef. Sırf bu yüzden para biriktirebilirsem özelde yapmak istiyorum.
HurremSultan Esralifatih evet 6 7 cm di yatırdılar. Saat olarak tam hatiamiylrim ama geceydi. Sabah 9.14 bebeğimin doğum saati. Hic kalkmadım o yataktan
HurremSultan Eleysa belli bir açıklığa gelene kadar ara ara yatırıp nst bağlıyorlar. Sonra yatağa yatırıp kalmanıza izin vermiyorlar. Refakatçi bayan olmak şartıyla yanınızda kalıyor evet.
Eleysa HurremSultan soluksuz okudum desem ne kadar zor ve acı dolu olsada sonu çok güzel 😍 darısı bekleyenlere inşşş 🙏🏻