aleynafth aseayy66 devlette yok bildiğim ama imperial hastanesinde Korhan hoca onur hoca iyi bide yıldızlı güven hastanesinde iyi bir bayan doktor var diyorlar bi bak istersen
Vildanbahar61 aseayy66 Eğer devletse Numune hastanesinde Ömür Erden, Kübra Baki Erin,Neslihan Bezirganoğlu Altuntaş bildiğim bunlar
bimihman Vildanbahar61 kaç haftadasınız acaba.?Bende Neslihan hanıma gidiyorum cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor
Minik_prenses aseayy66 devlette pek bi doktor önerisi görmedim Özel de imperial de onur hoca Ayşe hoca çok iyi
aseayy66 @“Oelrlrkmemdmd”# Oelrlrkmemdmd Memnun kaldınız mı bende adını duydum gebeliğim için gitmek istiyorum
Vildanbahar61 bimihman Ben şuan 28+6 haftamdayım canım 13 haftalıkken sorduğumda yanılma payı olabilir demişti 17.haftamda sorduğumda kız olduğunu söyledi detaylıdada kesinleşti zaten 🤗kendin sormadan söylemiyor canım
Deryayvz Ben devlette haçkalı baba devlet hastanesinde Yasin semih ekiciyi öneririm kendimde gidiyordum memnun kaldım şu an ki doktorum özelde Aynur söğüt 7m hastanesi akçaabatta kendilerini çok sevdik çevremde memnun kalanlar var 😊