Minikbebegim1999 Kizlar bugün bütün gun kaşigimda batma oldu gider gibi oluyor yürüyünce tekrar geliyor endişelendim bukadar fazlalaşinca batma 10 haftalık hamileym kasik ağrım yok sadece batma
_almirasmom Minikbebegim1999 benımde kasık agrım yok ama sankı rahımde baskı varmıs gıbı agırlık oluyp bole degısık bısı bende cozemedım ya :/
Minikbebegim1999 tazebiranne_hg04 3 aya kadar sürüyor mu böyle tamam önceden de batiyordu ama bukadar değildi bugün butun gün battı ve o yuzden hep yattim
tazebiranne_hg04 Minikbebegim1999 benim 3. Aydan sonra da sürdü 4-5 aya kadar o haftalarda benimde çok fazla batmalarım oluyordu bol bol dinleniyordum
Minikbebegim1999 _almirasmom ayni ayni bende oyleym cişimi yaparken baskı hisediyorum birde gun içinde batma
_almirasmom Minikbebegim1999 tek degılmısım sankı ıcerde bısı batıyo yada bole tuvaletımı yaparken tam bıtmıyomus gıbı yapıncada agrı oluyo basınc gıbı cok tuhaf hıs🥹
Minikbebegim1999 tazebiranne_hg04 yaa ozaman sürecek böyle herhalde hizli büyüyor rahim hayırlısı olsun
Minikbebegim1999 _almirasmom bende de aynı durum var doktoruna sordunmu bunu ben sormuştum normal demişti
_almirasmom Minikbebegim1999 kese nin buyudugu bebegın yerlestını soledını herkeste belırtı olmaz kımısı cok farklı seyler yasar dedı hergun aynı belırtıyıde yasayamazsın dedı