gevezeyazar1 Kızlar 16 haftalık hamileyim 15+3 den beri çok sık değil günde en fazla 2 defa karnımda seyirme oluyo pıt pıt pıt şeklinde sonra duruyo ama bazen alt karın bölgemde bazen yukarda bazen sağda değişiyo acaba bebeğin hareketleri mi ??
Kumral60 gevezeyazar1 bende 18 oldum karnima bastirdigimda ya da uzandigimda cok hafif pit pit tarzi birsey hissediyorum ama hep sagda alt tarafda bende merak icindeyim.
Ozge1008 gevezeyazar1 benimde 17+0 bugün üst üste 4 kere karnımın içinden ittirildim bayağı. Kendi kendime gaz falandır dedim ama bebek hareketi sanırım. Sağ tarafımda kasığıma yakın bir yerdeydi😊
Minikdunyam Bende 21 haftalığım ve daha az hissediyor muşum gibi geliyor önceki haftalar daha hareketliydi uyuyor olabilir mi? 😁
Kumral60 Minikdunyam sanirim sizinkide kiz kasiga yakin hissedilirmis masallah bende heycanla 20 li haftalari bekliyorum.
gevezeyazar1 Ozge1008 aay sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz 🤲🤲 tekmeleri hissettiğimiz günlerde gelsin inşallah
Dilannn Bu hafta yada diğer hafta minik tekmelerini hissedebilirsin canım bende 15. Haftamda senin gibi hissediyordum 17. Haftada hissettim tekmelerini hareketlerini şuan 18+5 teyiz