meri453 Zeynepppp23 geçmiş olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin insallah. Kaç kılo dogdu bebegınız
Melikekader1 Mrysmg ya epizyotomiyi biz hissediyor muyuz uyuşturma vs olmuyor mu nasıl hissettiniz valla korktum ben iyice
Zeynepppp23 Melikekader1 ben hissettim keserken ama çok kötü değildi dikiş kısmı kötü maalesef onu baya hissettim
Ezozo Ya ben de kakanı yaparsan yap demelerini amlamıyorum,onlar alışık belki ama ben istemiyorum böyle bir şey yaşamayı:) sırf bu yüzden sezaryen düşünüyorum
Duruuulina Ezozo ya şöyle bu hissi hatırlıyorum böyle kakan varmış gibi yapacakmışsın gibi oluyor ben de çok çekinmiştim ama o aslında doğum sancısının ıkınması yani o dışkı değil bu yüzden hiç korkmayın
Zeynepppp23 Ezozo Duruuulina ya bana epidural vermediler yaparsın vs diye sonra doğumdan sonra dikişe dayanamadım diye uyuşturdular dikerken onun için ekstra 1500 tl istediler bize onun ücretli olduğunun bilgisini vermemişlerdi yani bir nevi dolandirildik o yüzden hastaneyi hiç tavsiye etmem
Degisken89 Ezozo kaka için önce bana lavman yaptılar.içini boşalt ki kaka yapma diye.valla ben ne çatıdan ne doğumdan ne sezeryandan korkmuyordum lavmandan korkuyordum ama oda korkulcak bişey değilmiş
Duruuulina Mrysmg epidural almışmıydınız benim sadece bir tane dikiş oldu demişti doktor ve epiduralden sanırım dikiş vesaire hiç hissetmemiştim doğumumda şimdi ikinciye hamileyim sanki ilk kez gibi hissediyorum her şeyi unuttum galiba doğuma dair
Mrysmg Duruuulina yok canım epiduralsiz doğurdum doğum anı kısaydı zorda gelmedi ama dikişler zorladi baya. Lokal anestezide zaten tam olarak olmasada his oluyor dikiste 1 saat sürünce anestezi etkisi azaldi. Benimde disaridan 4 dikisim var kesi atildi yirtilma olmasin diye çok şükür düştü oda
Zeynepppp23 Duruuulina aynen bu şekilde hatta ıkınmadan önce lavaboya girdim öyle bir tuvaletim var ki ama yapamıyorum meğerse çocukmuş o 🙄
birmeleginannesiiii Zeynepppp23 canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin yavrunu 🥰 benim en büyük korkum kesi. Yani nası uyuşturmadan dikmeye çalışıyorlar aklım almıyor nasıl dayanılır o acıya. Çok mu zor onu merak ediyorum
Zeynepppp23 birmeleginannesiiii hissedilmiyor vs diyorlardı ama onları uyuşturdular heralde beni uyuşturmadılar çok zordu
Zeynepppp23 Sevilay14 ya şimdi yalan söylemeyim cok iyi bir his değil maalesef özellikle doğum başladığında yapılanlar
Zeynepppp23 Aslanidikut ya ben dayanabildigim kadar gitsin dayanamadigim yerde yaptırırım diye düşündüm sonra 6 cm olmuştu açıklık ebeye söyledim epidural istiyorum sonra dedi senin 6 cm çok iyi ilerliyor ne epidurali biraz dayan seni ıkınmaya alicam dedi
Zeynepppp23 Aslialp bana sadece ayakta banyo yap kuru tut ped depend vs kullanma sadece penyeden bez kullan ve hergün 1 kere sabunla yıka dedi
Zeynepppp23 Degisken89 banada lavman yapacaklardı sonra vazgeçtiler niyeyse 6 cm dedi açıklık yapmadi lavmani zaten içimede ishalden ve kusmadan hiçbişey kalmamıştı