teachervera hemsreanne Ben de Aden ve Laren arasında kaldım oğlum aren. Eşim Laren olmaz aden diyo Laren de çok naif
btlbsr hemsreanne ikiside farklı bence ama laren söylenirken lügata biraz ağır geliyor laaaaaren diyende olur laren dire kısaca diyende olur. Anlamlarını bilmiyorum ama aren diyorum ben ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah
hemsreanne teachervera Lareni insanlar söylemekte çok zorlanıyor aslında farklı olmasını beğenmiştim ama aden daha çok duyulmuş daha rahat söyleniyor karar veremedim
hemsreanne btlbsr evet genelde yaren der gibi uzatarak söylüyorlar bu yüzden biraz tereddüt ettim açıkçası
Ceremua Hayatım aden Allah’ın yasakladığı kavim isimlerinden biri iyice araştırmamışsın sanırım sonuçta lanetlenmiş bi halkın adını çocuğa vermek ne kadar hayırlı olur. Tabi senin bileceğin iş ama verdiklerimiz isimlerden sorumluyuz sonuçta 🙏
Ceremua hemsreanne adn cenneti olarak geçiyor kuranda aden değil, aden yasaklanmış kavim isimlerinden surede de o şekilde geçiyor manasına bakınca görürsün ben yinede bilgin olsun istedim sonuçta kimse çocuğuna böyle anlamlı bi isimi vermek istemez
enesayazmoom Ceremua hemsreanne Bende aden isminin kötü olduğunu biliyorum bir post ta kızım olur sa aden koymayı düşünüyorum demistim bir bayan bana bir link gönder di gerçekten de yasaklanmış. İnternet te çoğu ismin anlamı cennet de bir çiçek cennette bir meyve diye geçiyor. İyi arastirmakta fayda var
Ceremua hemsreanne https://blog.ismininanlamine.com/aden-ismi-kuranda-geciyor-mu-996/?amp Buradan da inceleyebilirsin
Ceremua enesayazmoom evet kesinlikle öyle bende aden koymayı çok istiyordum detaylıca araştırınca bu bilgilere ulaştım maalesef her okuduğunuza inanmamakta fayda var isimler iyice araştırılmalı bence, çocuğun adından sorumluyuz sonuçta 🤷♀️🫶🏻
Ceremua Ad kavmi olarak geçiyor halkın adı aden zaten hud süresine bakarsan görürsün arapça bilmiyorsanda zaten arapça çevirilerinde yine çıkıyor
Ece__ Ceremua İnternetten yaptığınız araştırmalarla mı Aden’in lanetlenmiş kavim olduğu kanısına vardınız. Aden diye bir kavim yok, bilginiz olsun