Brcnbltky Arkadaşlar 18.haftamdayım. 22 de detaylı ultrason var. Bunun için en iyi perinatolog mu araştırmak gerek yoksa hastanenizin peritanolugunda mı yaptırdınız? İstanbulda öneriniz varsa alabilirim
Naziminverasi Brcnbltky kadıköyde zeki şahinoğlu var fetüs prenatal merkezinde çok araştırdım memnun kaldım 1000 tl ama tanımayan dr yok çoğu öneriyor
Behiye89 Brcnbltky kurtköy lokman Hekim hastanesi Doç dr. Ünal isaoğlu mükemmel bir doktor eğer yakınsanız bakın
Deletedmom727272 Takipli olduğum hastanenin doktoru aşırı memnun kaldım. Ataşehir Medicana’da Ercüment Müngen. İnternet ve burada da hakkında yorumlr bulabilirsiniz. 70 dakika sürdü bakmadığı bir kulağının arkası kaldı bilgilendirmesi de harikaydı.
Brcnbltky Naziminverasi genelde fiyat aynı aslında 3 yerden aldım 1000 tl dediler Zeki bey de sorduğum kişilerden. Teşekkür ederim
Brcnbltky Behiye89 evime en yakın hastane aslında Lokman Hekim. Yenişehir de oturuyorum. Emseye gidiyorum gebelik takibi için. İlgili mi peki dediğiniz doktor detaylı anlatıyor mu?
didemkaya Yelizdiyebiri nisa hastanesinde reyhan hnm var şimdi medipol olmuş hastane fakat alanında bence en uzmanı ve çok ilgili zaten alanıda anne karnında beyin gelişimi üzerine biz bütün sülalece ona gidiyoruz bu zamana kadar ailede kimin bebegin ne problem varsa söyledi ve hiçbirinde şaşmadı gözünden hiçbirşey kaçmaz
Behiye89 Brcnbltky kesinlikle annenin aklında asla soru işareti bırakmıyor. Herşeyi anlatıyor. 37 haftadır doktorum. Gerçekten harika bir doktor. Düşük tehlikem oldu 14. haftada sayesinde kurtulduk. 33. Haftada erken doğum riskim oluştu şuan herşey yolunda yine sayesinde. Nasip olursa 1 ağustos doğum olacak ❤️🌸