_almirasmom Sedasssss ben özel kliniğe gidiyorum barış korkmaz fsmde geçen senede özel klınık gene deniz güleryüz çakmak gitmiştim tavsıye ederim
_almirasmom GamzeKzncii bugun bana Anadolu hastanesindekı dahılıye doktorumda hamıle oldumu soleyınce o doktora yonlendırme yaptı
GamzeKzncii _almirasmom ben baya doktor değiştirdim en son murat beyde devam etme kararı aldım 3 aydır da devamlı takibime o devam ediyor :)
_almirasmom Emine1655 dogumda sadece neşe hanım ıyı onun dısında muaynelerde pek sanmıyom bende gıtmıstım
Mervee16ozturk Zynp2116 bende ona gidiyorum ama soğuk biri sanki Sabiha diye bir doktor gelmiş ona geçmeyi düşünüyorum
_almirasmom Sedasssss barış korkmaz muayne 350 tl deniz guleryuz cakmak gecen sene 400 dü bu sene aynımı bılmıyorum ama her zaman ozel klınık tercıhın olsun 🙏
Kumbaracinur Sedasssss nilüfer’de bankalar caddesinde odea bank’ın üstünde özel muayenehanesi var İbrahim Avcı ben de ona gidiyorum inanılmaz memnunum çok ilgili ve bilgili bi doktor 🌸
Kumbaracinur Sedasssss 400 tl alıyor ama inanın sonuna kadar o parayı hak eden bir insan doktor takvimim sitesinden de sorgulayabilirsiniz asla adam hakkında kötü bir yorum yok. Ben şahsen çok çok memnunum
-Egeninannesi- Sedasssss neriman çelik e gidiyorum aşırı memnunum özel muayenehanesi var..kısmetse 2. Bebeğimde onun ellerine doğucak🥰
Cnsy00 -Egeninannesi- merhaba bende Neriman çelike gidiyorum memnunum bişey soracağım sizin ikinci anladığım kadarıyla benim ilk Neriman hanım yurt dışına falan seyehata gidiyor uzun süre bu arada ani doğumu olduğunda ne oluyor sordunuz mu hiç