durumoms2 Kızlar kaç tane alt üst takım almalıyım? Tecrübeli olanlar yazabilir mi? 3 tane hastaneye götürürüm diye düşünüyorum ama eve gelince de lazım olacağı için toplam kaç tane olması lazım bi türlü karar veremedim 🙏 yazarsanız çok sevinirim 🤗
Tugce3441 durumoms2 yenıdogan çok almadım 4tane 5lı takım 2 tane hastane çıkışı 0-3 ay diğer geri kalanları 3-6 6-9 almaya çalışıyorum çabucak büyüyor
Minik_prenses durumoms2 ben 10 lu bir takım 5 li 2 takım 3 lü 5 takım 2 li 3 takım 15 tane tulum 10 tane alt 20 tane zıbın aldım 2-3 takım da hastaneye götüreceğim
durumoms2 Minik_prenses teşekkür ederim 🙏☺️ benim kızım var ama 9 yıl geçti unutmuşum neler yaptığımı ne aldığımı. Biraz daha almalıyım demek ki ☺️
Minik_prenses durumoms2 biraz fazla olmuş olabilir kimi az al kimi cok al diyor bende ortaya karışık aldm bişeyler 😍
durumoms2 Minik_prenses aslında fazla yada az olduğunu doğduğunda anlayabiliriz sanırım ☺️ çünkü ne kadar altına kaçırır yada kusan bir bebek mı olur bilemediğimiz için. Ben de hep tedbirli olmusumdur. O yüzden birkaç takım daha alsam iyi olur ☺️🤭