Aysetnj Canm biz 6+4 te duyduk. Gec dollenmelerde 7 8 haftayi bulabiliyormus.. insAllah duyarsiniz kalp atisini duymazsan üzülme diye söyledim..
Kadir3565asli Aysetnj inşallah duyarız daha hiç kontrole veya bakmaya gitmedik ogrendigimden beri yarın gidicem hayırlısıyla 😋🤗
Destina21 Kadir3565asli hayır ultrasondan kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi.. nasıl beklerim bilmiyorum.. çok kasik ağrım oluyor normal dedi ama .. şiddetli oluyor..
BetlAkdenizKaymak Destina21 hamile kaldığım günden beri şiddetli kasık ve karın ağrım var çok normal canım bunlar 19+4 üm hala geçmedi hergünüm ağrılarla geçiyo
mucizemizibekliyoruzz Kadir3565asli normal tabii ki. İlk 3-4 ay hiçbir şey hissetmeyeceksiniz bebek hareketi ile ilgili. bulantılar kusmalarla geçer zaten. Bulantı kusmalar yoksa da ilerde başlar
Destina21 BetlAkdenizKaymak sabah ağrıyla uyanıyorum iki düşük yaşadım sürekli ağrı girince lavaboya gidiyorum .. yine aynı şeyi mi yaşıyorum diye 😭😟😟
BetlAkdenizKaymak Destina21 doktorum bana ağrıların normal kanama olursa hemen gel demişti , inşallah bunda öyle bişey yaşamazsın hayırlısıyla
Selinayklc Meraba kızlar bende bugün itibariyle 5+3 haftalığım.benimde 4 5 gündür acayıp sekilde kasık agrım oluyo bide mide bulantım yüzünden iştahımda kesildi sersem gibiyim🙄 bekarkende regl ağrılarımdan yana cok sıkıntı yaşardım.gece hafta doktora gittim normal dedi.ayrıca kese gecen hafta gözükmemişti.yarında keseyi görmek icin kontrole gidicem insallah gözükür🙄
Aysetnj Selinayklc benim hamileligimin en güçlü belirtisi kasik agrilarimdi.. sanki kasiklarimda igne vardi adim attıkça batiyordu..