durumoms2 Hamileyken saç kestirme konusundaki düşüncelerinizi yazar mısınız kızlar? Bize önceleri dendi ki hamileyken saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır diye . Ama o kadar ihtiyacım var ki saçımı kestirmeye. Hem yıprandı hemde sıcaklarda çekilmiyor 🤦
mirage333 durumoms2 tek düşüncem bu tarz seyler hurafeden baska birsey degil. Artık inanmayın boyle seylere lutfen.
Sevdapl durumoms2 bebeğin ömrünü kıl tüy mü belirleyecek saçmalık. Kestim de boyadım da inanmıyorum böyle hurafelere.
Deletedmom727272 durumoms2 bugün bir kişi için daha yazdım bebeğin ömrü kesilen bir parça keratinin ucunda değil, kesmekse konu tırnakta kesmeyelim😀 önemli olan mutlu ve huzurlu gebelik geçirmek. Şimdiden sıhhatler olsun🎈
durumoms2 mirage333 aslında bende öyle olduğunu düşünüyorum ama insan tereddütte kalıyor. Teşekkür ederim fikrinizi belirtiginiz için ☺️🙏
Htc3866 Sevdapl tebrik ederim canım benim aynı şeyleri düşünüyorum kader denilen ömür denilen şey senin saçında olabilir mi yaa azıcık düşünelim 😁
prens_annesii Benimde kestirmeye o kadar ihtiyacım var ki çok uzadı hem bakması hem de bu sıcakta çekilmiyor vallahi .. ilk gebeliğimde kestirmek istemiştim hiç inanmadığım halde vicdan yaptım kestirmedim bunda da kestirmicem sanırım 🥺
durumoms2 prens_annesii ilkinde kışa denk geldi öyle idare ettim de bu sıcakta gerçekten sıkıyor yaa son on haftamız kaldı bakalım dayanabilcek miyim ☺️ Allah yardımcımız olsun 🤗
2erkeksnnesi durumoms2 evet eskilerimiz öyle diyor ama ben 2. Oğlumda maalesef kestirdim şimdide kestirmek istiyorum zor tutuyorum kendimi kestirmemek için 😂 ama bence batıl inanç bunlar bana göre çünkü Rabbim biz saç kesiyoruz diye yavrularımızın yaşam ömrünü ona göre ayarlamıyor herşeyi en iyi bilen Allah. Bence hiç bir şey de olmaz canım ☺️
NilAda16 durumoms2 bu tarz hurafelere inanmayın lütfen. Hem dinimizce hem sağlık olarak hiçbir sorun yok saç kestirmenin. Bende dün kestirdim hatta