Peri27 Merhaba kizlar. 34+4 haftalik hamileyim bir kac gun once Nst bagladilar bebek iyi dediler ama benim sancilarim varmis amma ben hiss etmiyorum. Doktor her an doga bilirsin dedi boyle olan oldumu aranizda?
Rumeysaakyr Peri27 bende 34+3 ken nisan geldi hastaneye gittim 1 cm açıklık ve nst de benim hissetmediğim sancılarım çıktı serumla durdurdu sancıyı ben de öyle her an dogurabilirim suan 35+2 zamanında sağlıkla kucağımıza alırız Allahin izniyle 🙏🏻
QUEEN088 Peri27 Evet bende oldu😄Oğluşumu doğu verdim.Çok şükür iyi geçti kuvezdi kaldı.Ama herşeyin çabuk toparladı.Korkma canim 30 haftalardan sonra bi problem olmaz😊
Peri27 Rumeysaakyr benim nisanim gelmedi. Her an gele bilirmis bekliyorum bende. Insallah ne zaman gelirlerse gelsinler saglam gelsinler insallah🙏🏼
Peri27 aise_meryem hic bir belirtim yok ne agrim var ne halsizim hersey qayet iyi. Bebekde cok sukur iyi. Icimde gecirdiyim agrini bile ben hiss etmiyorum )))
Peri27 Meryy69 nst sonucunu malesef almadim. Sancim oldugunu soyledi doktor amma ben hic bir sey hic bir agri hiss etmiyorum