4cocukannesi Yarrentasann henüz 30. Haftadayim inşallah 35′ i görebilirim diye dua ediyorum ikiz gebelik erken doğum riski var Perşembe kontrolüm var hafta sonu da bütün gereken ihtiyaçlarını alacağız inşallah .
Busssx Yarrentasann Bende 35 haftalığım Allah korusun henüz doğum için erken hayırlısı ile 3-4 hafta sonra bekliyoruz ☺️
Yarrentasann 4cocukannesi o kadar erken gerceklesirmi doğum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Aycanclpp 35+0 dayız bugün biraz kasıklarımda baskı var otururken ve ayaktayken batma oluyor onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür… ah birde çişşşşş 2 saatte bir geceleri kalkıyorum 🙄🙄🙄
Yarrentasann Aycanclpp bende 35 oldum bugün aynı sıkıntılar bende de var özellikte sık tuvalet ihtiyacı
Havvauymz İkinci gebelik belirtiler erken başlıyor galiba 35 haftalık ama kasılmalar ve karında sertleşme başladı şimdiden
zumradmr_11 elifisik34 35+4 de bende sezeryan olacagim bebeginiz ne kadar acaba insallah saglikla dogar buyur bebislerimiz 😊🤲
elifisik34 zumradmr_11 35+0 da dogdu 1 2 gun emme refleksi icin kuvozde kaldi . Zaten Ilk gunler Sütü nde olmuyor hicbir problem olmasada kuvozde kalmasi Daha mantikli
zumradmr_11 elifisik34 35+1 de dogum yaptim dün sabah cok sukur. Bebegim iyi dun geceyi kuvezde gecirdi bugun getiricekler insallalah